Mutatjuk a szezon legdrágább fürdőruháit!

Az olyan luxusmárkák, mint a Dolce & Gabbana, a Gucci vagy a Moschino akár 100-150 ezer forintot is elkérnek egy darabért.

Többen is rácsodálkoztak a Moschino és az ötödik évfordulóját ünneplő Candy Crush Saga nevű mobilos játék közös kapszulakollekciójának áraira, mivel az olasz divatház 300 dollárt, körülbelül 85 ezer forintot kér egy egyrészes fürdőruháért, ami egyébként jól passzol a tervező ellentmondásos gyógyszeres vonalához.

Bár aprópénz ez Jeremy Scott két évvel ezelőtti, Super Mariós kollaborációjához képest, ott 226 eurót, körülbelül 70 ezer forintot kértek egy övért, a pulóverekért viszont már 596 eurót, kb. 185 ezer forintot kellett fizetni. Szóval várhatóan a cukorkákkal díszített fürdőruhákat is percek alatt elkapkodják majd a megszállottabb Candy Crush rajongók, akik a Vogue állítása szerint közel 80 millióan vannak világszerte. Ezt a tábort erősíti például Kylie Jenner és Selena Gomez is.

A Moschino féle fürdőruhákon felbuzdulva szétnéztünk a luxus webáruházakban, hogy megtudjuk, mások mennyit kérnek a szezonális darabokért. A körképből kiderült, hogy a Moschino nem is nyomta meg annyira a cerkát, mivel a Guccinál átlagosan 550 dollárba, nagyjából 155 ezer forintba, a Dolce & Gabbanánal 350 dollárba, körülbelül 99 ezer forintba kerül egy fürdőruha, de a Stella McCartney féle darabok sem állnak meg 130 ezer forint alatt. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy milyen fürdőruhákban napoznak a gazdagok idén nyáron!  Ide kattintva pedig lecsekkolhatjátok a szezon egyik legnagyobb slágerét, a test színű fürdőruhát is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek