OFFLINE

A Zarában is beszerezheted a Prada tollas szandálját

2017. május 16., kedd 18:43

A fast fashion márka 9995 forintért árulja az olasz divatház nyári cipőjének a hasonmását.

Azt még nem tudni, hogy Stefano Gabbanához hasonlóan egy napon a Zara is elnézést kér-e majd koppintásaiért, de egyenlőre úgy tűnik, hogy a könnyebbik utat választja és gátlástalanul inspirálódik a nagy divatházaktól.

Az Inditex márkának ezúttal a Prada 2017-es tavaszi-nyári kollekciójának egyik bézs színű, tollas szandálja tetszett meg, így ahhoz hasonlót ő is piacra dobott 9995 forintért, ami valóban aprópénz ahhoz képest, hogy az eredetiért 550 fontot, körülbelül 198 ezer forintot kérnek a luxusáruházakban.

A Daily Mail információi szerint az eredetit már több webáruházból elkapkodták, de az olcsósított verzióra a hazai Zarában is le lehet csapni.

A kettő lábbeli között a legszembetűnőbb különbség, hogy míg a Prada szandálján úgy fest, mintha a boka köré tekeredne a toll, addig a Zaránál az inkább a pompon szerepét tölti be. Ti mit gondoltok a hasonlóságról, szavazzatok!

Szerintem...

 • 40
  Már rohanok is a Zarába!
 • 65
  Szerintem jó, hogy az átlagemberek is öltözhetnek divatosan.
 • 17
  Zavar az inspiráció mértéke.
 • 16
  Felháborító, hogy tehetetlenek ellene a divatházak.
 • 173
  Se a Prada, se a Zara féle verzió nem tetszik.
 • 75
  Kit érdekel?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MTT Bionikus generátor, avagy így működik az elektromos angolna

Az elektromosságot az állatvilág egyes tagjai is előszeretettel használják. De hogyan csinálják? Hogyan működnek a természet áramfejlesztői?

CSAJOK ÉS PASIK A pénzes csávót választotta helyettem

A csajok a legjobb pasikat válogatják ki, a maguk módján. Ehhez néha egyértelmű igényeket fogalmaznak meg magukban, amikről te csak a legvégén értesülsz.

HATÁRÁTKELŐ Anglia a Brexit után már nem ugyanaz

Milyen messzire érdemes még kergetnünk az álmainkat? Most úgy érezzük, csöbörből kerültünk vödörbe. Merre tovább? Kell-e lépni? Irány Kanada? Dilemmák Brexit után.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés