OFFLINE

A Zarában is beszerezheted a Prada tollas szandálját

2017. május 16., kedd 18:43

A fast fashion márka 9995 forintért árulja az olasz divatház nyári cipőjének a hasonmását.

Azt még nem tudni, hogy Stefano Gabbanához hasonlóan egy napon a Zara is elnézést kér-e majd koppintásaiért, de egyenlőre úgy tűnik, hogy a könnyebbik utat választja és gátlástalanul inspirálódik a nagy divatházaktól.

Az Inditex márkának ezúttal a Prada 2017-es tavaszi-nyári kollekciójának egyik bézs színű, tollas szandálja tetszett meg, így ahhoz hasonlót ő is piacra dobott 9995 forintért, ami valóban aprópénz ahhoz képest, hogy az eredetiért 550 fontot, körülbelül 198 ezer forintot kérnek a luxusáruházakban.

A Daily Mail információi szerint az eredetit már több webáruházból elkapkodták, de az olcsósított verzióra a hazai Zarában is le lehet csapni.

A kettő lábbeli között a legszembetűnőbb különbség, hogy míg a Prada szandálján úgy fest, mintha a boka köré tekeredne a toll, addig a Zaránál az inkább a pompon szerepét tölti be. Ti mit gondoltok a hasonlóságról, szavazzatok!

Szerintem...

 • 45
  Már rohanok is a Zarába!
 • 71
  Szerintem jó, hogy az átlagemberek is öltözhetnek divatosan.
 • 20
  Zavar az inspiráció mértéke.
 • 19
  Felháborító, hogy tehetetlenek ellene a divatházak.
 • 193
  Se a Prada, se a Zara féle verzió nem tetszik.
 • 91
  Kit érdekel?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta