OFFLINE

A Zarában is beszerezheted a Prada tollas szandálját

2017. május 16., kedd 18:43

A fast fashion márka 9995 forintért árulja az olasz divatház nyári cipőjének a hasonmását.

Azt még nem tudni, hogy Stefano Gabbanához hasonlóan egy napon a Zara is elnézést kér-e majd koppintásaiért, de egyenlőre úgy tűnik, hogy a könnyebbik utat választja és gátlástalanul inspirálódik a nagy divatházaktól.

Az Inditex márkának ezúttal a Prada 2017-es tavaszi-nyári kollekciójának egyik bézs színű, tollas szandálja tetszett meg, így ahhoz hasonlót ő is piacra dobott 9995 forintért, ami valóban aprópénz ahhoz képest, hogy az eredetiért 550 fontot, körülbelül 198 ezer forintot kérnek a luxusáruházakban.

A Daily Mail információi szerint az eredetit már több webáruházból elkapkodták, de az olcsósított verzióra a hazai Zarában is le lehet csapni.

A kettő lábbeli között a legszembetűnőbb különbség, hogy míg a Prada szandálján úgy fest, mintha a boka köré tekeredne a toll, addig a Zaránál az inkább a pompon szerepét tölti be. Ti mit gondoltok a hasonlóságról, szavazzatok!

Szerintem...

 • 45
  Már rohanok is a Zarába!
 • 71
  Szerintem jó, hogy az átlagemberek is öltözhetnek divatosan.
 • 19
  Zavar az inspiráció mértéke.
 • 19
  Felháborító, hogy tehetetlenek ellene a divatházak.
 • 193
  Se a Prada, se a Zara féle verzió nem tetszik.
 • 91
  Kit érdekel?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta