OFFLINE

Tiaraként sütötte el nyakláncát Mária hercegnő

2017. május 15., hétfő 07:56

A dán előkelőség nemcsak a királyi ékszerekkel, de a ruhatárával is ilyen takarékos.

Katalin hercegné és a spanyol trónörökös felesége, Letícia hercegnő mellett Mária dán hercegnőnek sem okoz gondot többször is elsütni ugyanazt a ruhát vagy kiegészítőt. A takarékos előkelőség ezúttal Szonja norvég királyné és V. Harald norvég király 80. születésnapi zsúrján jelent meg egy testszínű Max Mara estélyiben, amit egyik kedvenc tiarájával tett még ünnepélyesebbé.

Frigyes dán királyi herceg 45 éves felesége a legtöbb előkelőséghez hasonlóan szereti a tiarákat, bár a szóban forgó fejdíszt pár évvel ezelőtt még nyaklánc formájában láthattuk rajta. Nézzétek meg közelebbről is:

** #crownprincessmary

Una publicación compartida de Crown Princess Mary Elizabeth (@crownprincessmaryofdenmark) el

Ezen a képen például a fent látható tiara lóg a nyakában a II. Margit dán királynő 75. születésnapja alkalmából rendezett gálaesten 2015-ben.

On #womensrights and #genderequality : "When a #woman gives #birth she has one foot in the grave. That 300.000 #women die globally every year from giving birth is not okay. That 15-milion #girls are married off before 18 every year is not okay. That 3-milion girls experience female genital mutilation each year is not okay. (...) This agenda is now a woman's agenda but a united agenda for humanity that involves men, women, girls and boys. Let's look to new horizons. Together let's deliver for girls to have #choice, not chance. And let's agree less bad is never good enough" #PrincessMaryOfDenmark (Women Deliver Conference, Copenaghen - May 18, 2016) #crownprincessmaryofdenmark #maryofdenmark #princessmary #royals #royalquotes #strongwomen #helpingwomen #powerfulwomen #danishroyals #violenceonwomen #womenforwomen #danishroyalfamily #helpingpeople #violenceagainstwomen #respect #noviolenceagainstwomen #sheinspiresme

Una publicación compartida de * Marica Gallina * (@marica_maggie) el

2016 márciusában már átalakítva, tiaraként viselte egy Amalienborgban adott banketten – hívja fel a figyelmet a huncutságra a Daily Mail.

Mária hercegnő nemcsak a királyi ékszerek terén ilyen rugalmas, simán felveszi kétszer ugyanazt a dizájnerruhát is. Itt van például ez a virágos Dolce & Gabbana szoknya, amit fehér és sötétkék blúzzal is viselt már a közelmúltban.

Ezt a paisley mintás szoknyát és krém színű blúzt elsütötte már kék illetve nude színű körömcipővel is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta