OFFLINE

Kövér nőnek kövér flakont – mondja a Dove

2017. május 12., péntek 06:45

Lehet, hogy ezt nem gondolták át eléggé.

A Sokarcú Isten flakonjai

A Dove régóta odafigyel arra, hogy ne kizárólag Victoria’s Secret modellekkel reklámozza a termékeit, de a szappangyártó óriás most szintet lépett, a plus size modellek ezentúl szettben érkeznek, jár melléjük plus size flakon is. 

Csöbörből vödörbe

Az eddigi kampányoknak épp az volt a lényege, hogy mérettől, vagy bőrszíntől függetlenül mindenki ugyanazt a terméket használja, a márka egy valóban inklúzív „jöhet mindenki” jellegű üzenettel igyekezett toleranciára nevelni. Az új reklám is ebben a szellemben készült, de a Dove most elszámolta magát, hiszen a 7 különböző „testtípusban” kapható, karcsú vagy épp bödönszerű butykosokkal bizony épp azt propagálja, hogy aki terebélyesebb, ahhoz tusfürdőből is a vödörszerű kiadás passzol.

Limitált példányszám!

Mindezt persze lehet úgy is értelmezni, hogy a vállalat arra buzdít, vállalja fel bátran minden nő az alakját, a gyakorlatban azonban mégiscsak különbség van a kampány mottója („minden testalkat ugyanolyan szép”), és a palackválasztás „elhíztál? itt egy vödör!” jellegű üzenete között. Voltak egypáran a Twitteren is, akik kifogásolhatónak találták a limitált példányszámú flakoncsapatot. 

Van, aki azzal poénkodik, hogy a lyukas embereknek mi jár?

Más rajzolgatott kicsit

És tényleg, a színes bőrűekkel mi lesz?

Van aki attól tart, ha rossz alakú flakont vesz, meghal. Haha:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta