Vágó Réka Wink cipőket tervez: menő vagy ciki?

Nézd meg a kapszulakollekciót és szavazz!

Tavaly megírtuk, hogy a Wink épp totálisan újrapozicionálja magát és olcsó tornacipőgyáros helyett menő belvárosi dizájncipősként szeretne új ismertséget. Ennek egy újabb lépése lehet Vágó Réka kapszulakollekciója: bizony, az a Vágó Réka tervez a márkának, akit régóta luxuskiegészítő-tervezőként tartunk itthon számon, cipői verhetetlen minőségűek és kialakításúak, a legjobb anyagokból készülnek.

Vágó egy kapszulakollekciót tervezett a márkának, melyet Marge ihletett, aki már egy ideje Reka Vago cipőben lép fel és ez így lesz továbbra is, csak némelyik Vágó cipőn Wink márkajelzés lesz. Összesen 5 különböző modell és 12 féle szín lesz kapható, állítólag mindegyik modell nagyon kényelmes.

A cipők valahogy elég bumfordiak – ezen tompít a rengeteg csillámpor, amivel meg vannak szórva – és már most kaphatók 25 és 30 ezer forint közötti áron. Nézd meg őket a galériában (ahol elolvashatod, mit nyilatkozott Vágó Réka az együttműködésről) és szavazz: szerinted menő lett a kollekció vagy inkább cikinek értékeled a teleflitterezett, tömsarkú fesztiválszandálokat?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (661) (896) Ciki!
Mustra