OFFLINE

Heti kedvenc: farmerdzseki kicsit másként

2017. április 26., szerda 18:12

Nemrég megnéztük, hogy mit tud az uniszex farmerkabát, most pedig a színes dzsekik viseléséhez próbálunk kedvet csinálni.

A klasszikusabb változatokat, azaz a kék és fekete kabátokat kedvelők minden tavasszal tobzódhatnak a boltokban, de ez a szezon azoknak is kedvez, akik kísérleteznének egy kicsit a színekkel. A hajtás után mutatjuk is, milyen lehetőségeik vannak. 

Hát persze, hogy rózsaszín dzseki is van, pont ez ne lenne? Ha esetleg kimenne a divatból ez a szín, akkor ugye még mindig be lehet festetni mondjuk feketére. A lényeg, mivel a pink most menő, bőven találni olyan ruhadarabokat és kiegészítőket, amik harmonizálhatnak a nem annyira visszafogott árnyalatú dzsekinkkel. 

A helyzet fokozódik, rózsaszín kabátból van szaggatott is, ami egy nagyon vagány és lezser összeállítás része is lehet, de nyugodtan párosíthatod nőiesebb darabokkal is, ha nem akarod túlzásba vinni az eleganciát. 

Fenébe a rózsaszínnel? Oké, piros dzsekit is kapni. A képen látható darab bármilyen fekete-fehér szettet fel tud dobni, de persze ennél vadabb színpárosításokat is ki lehet próbálni, itt a tavasz, mindent szabad. 

Ha kerülnéd a feltűnő színeket és árnyalatokat, akkor választhatsz krémszínű kabátot is. Ez jól megy a szafari stílusú nadrágokhoz és szoknyákhoz, amikhez egyébként szintén fel lehet venni csinosabb felsőket és cipőt is, de a póló és a tornacipő is jó opció lehet. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta