OFFLINE

Kim Dzsongun átvette a hatalmat a McDonald’s felett

2017. április 25., kedd 15:43

A McDonald's új munkaruhái, ha valóban bevezetésre kerülnek, bizony megérdemlik a halálcsillagos hasonlatokat.

Remélhetőleg nem egy olyan új (?) üzletpolitika első jelei a McDonald’s új munkaruhái, amit majd a „Védekezzünk szívrohammal a túlnépesedés ellen!” jelmondattal állnak neki népszerűsíteni. Mintha egy ilyen mottónak felelnének meg az új uniformisok, amelyek láttán nem lepődnénk meg, ha időnként egy adag cián is becsusszanna a szilikontapintású bucik közé. 

A gyorsétteremlánc az amerikai Waraire Boswellre gondolt, amikor történetében először, és valószínűleg utoljára, egy divattervezőre bízta a munkaruhák megtervezésének feladatát – értesültünk a Huffington Postról. Boswell valószínűleg nem kaphatott Happy Meal menüt gyerekkorában, és azóta türelmesen várta a napot, amikor végre bosszút állhat. Ez a nap pedig most jött el, ember legyen a talpán, aki rendelni mer majd a Halálcsillag, vagy a Haramadik Birodalom egyenruhásaira emlékeztető személyzettől.

Ugyanakkor a disztópikus társadalmakat lefestő sci-ficre emlékeztető színek és formák, ha a nyálelválasztást nem is, az Twitter-felhasználók képzelőerejét szemlátomást felélénkítették. Felmerül a kérdés, ezek után vajon a bohócot is Vader nagyúrra cserélik? Itt egy rövid, de egy Twitter-kereséssel tetszés szerint meghosszabbítható válogatás a reakciókból!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta