OFFLINE

Kinek áll jobban: ausztrál celebnők estélyiben

2017. április 24., hétfő 18:41

Szavazd meg, hogy melyik tévés híresség nézett ki jobban a Melbourne-i Logie gálán!

Legutóbb egy Los Angeles-i esemény összeöltözőire szavazhattatok, ezen a héten pedig az Emmy-díjátadó ausztrál megfelelőjén, a Logie Awardson láttunk hasonló ruhákban pózoló hírességeket Melbourne-ben. Szavazzátok meg a legjobbakat!

Natalie Hunter vs. Lilly Van Der Meer

Idén 59. alkalommal rendezték meg a televíziós személyiségeket díjazó gálát, ahova a műsorvezetőként ismert Natalie Hunter ebben a vállvillantós, földig érő estélyiben érkezett. Hasonlóban gondolkodott a feltörekvő 17 éves színésznő, Lilly Van Der Meer is, aki egy csipkeujjas, ejtett vállú fehér Jadore ruhát és egy elegáns, ezüst színű Olga Berg doboztáskát választott az alkalomra. Szerinted kinek állt jobban a fehér, a Barbie babára emlékeztető műsorvezetőnek vagy az idősebbnek tűnő kamaszcelebnek?

kinek all jobban 0424 01
Fotó: Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a fehér?

 • 75
  Natalie Hunternek
 • 394
  Lilly Van Der Meernek

Jessica Rowe vs. Olympia Valance

Az ausztrál celebnők is jól tudják, hogy a virágminta az idei év nagy slágere, ezért semmi furcsa nincs abban, hogy a vörös szőnyegen is megjelent a romantikus motívum. A 46 éves újságíró és műsorvezető, Jessica Rowe a Romance szalonjából választotta ezt a fekete alapon rózsaszín virágokkal díszített ruhát, míg kolleganője, Olympia Valance a Con Ilio rózsás couture estélyiében pózolhatott. Nézd meg a virágos ruhakölteményeket, és szavazd meg, hogy kinek állt jobban, a szőke műsorvezetőnek vagy a modellből lett 24 éves színésznőnek, aki két évvel ezelőtt megkapta a legnépszerűbb új tehetségnek járó Logie-díjat?

kinek all jobban 0424 02
Fotó: Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a virágos ruha?

 • 79
  Jessica Rowe-nak
 • 359
  Olympia Valance-nak

Jodi Gordon vs. Rebecca Judd

Utolsó párosunk lábvillantással hívta fel magára a figyelmet, továbbá azzal, hogy mindketten a J'Aton Couture butikjában vásároltak be a díjátadó előtt. A 32 éves színésznő, Jodi Gordon egy halványrózsaszín, combtőig felsliccelt ruhában ment mulatni, az ausztrál futball-játékos, Chris Judd neje pedig egy rózsaszín-piros csipkecsodában mutatta meg lábait. A választást egyébként megértjük, a divatház Instagram oldala szerint már olyan hírességek is léptek fel ruháikban, mint például Beyoncé. Neked melyik tetszik jobban?

kinek all jobban 0424 03
Fotó: Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a pink lábvillantós?

 • 200
  Jodi Gordonnak
 • 224
  Rebecca Juddnak

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta