Készítsd a pénztárcádat, seggszellőztetős farmert dob piacra a Vetements!

A bárkiből egy szempillantás alatt DHL futárt faragó márka fenéktájékon elhelyezett ablakokkal forradalmasítja a farmerek szerelmeseinek életét.

A térdeket kis ablakokkal bekeretező farmerek után még szélsőségesebb nadrág látott napvilágot. A divatvilágot ehhez hasonló gyöngyszemekkel eddig is az orránál fogva vezető Vetements seggvillantós farmerrel állt elő. 

A Balenciaga kreatív igazgatójaként is tevékenykedő grúz Demma Gvasalia által vezetett Vetements a Levi’s-szel közös kollekció egy darabjának szánja a cipzárokkal nyitogatható farmert. Ez esetben talán indokolt a „faros” becenév is, hisz ezzel a nadrággal valóban kirakatba teheted a hátsódat, mindössze 535.000 forintot kell félretenni, és indulhat is a szellőztetés!

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

Kiválóan alkalmas persze a nadrág a kedvenc fehérneműink mutogatására is, vagy annak hiányában egy röpke pásztoróra akadálymentesítésére, ráadásul a lehúzott cipzárral lazábbá tett üleppel az ilyen balesetek is elkerülhetőek. A nadrágot sok zárt hátsót preferáló maradi kommentelő túlzásnak tartja, de azért a „KELL” és „AKAROM” hozzászólások is megjelentek a képek alatt.

Felhúzott seggcipzárral semmi extra :D
Felhúzott seggcipzárral semmi extra :D

A mindannyiunk álmát, a motoros rendőrnek beöltözés ajándékát is elhozó márka rajongói, Rihanna és Kendall Jenner könnyen lehet, hogy ki is aknázzák majd a seggvillantós farmer nyújtotta lehetőségeket. Kétség sem férhet hozzá, hogy így tenne ez a mának élő, hedonista papagáj is!

A post shared by VETEMENTS (@vetements_official) on

Na, ha idáig eljutottál, most már mondd el a véleményed: kéne egy ilyen segges gatya, vagy baromi kínosnak találod? Menő vagy ciki a Vetements újabb húzása?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (595) (687) Ciki!
Mustra