OFFLINE

25 gasztotrükk, amitől jobb lesz az életed!

2017. április 17., hétfő 12:08 |

Néhány trükköt a Harry Potter filmek Roxfortos vacsoráit készítő házimanók is eltanulhatnának.

Ételekkel kapcsolatos praktikus, és sok esetben már-már zseniális trükkök egész Niagaráját rejti a 5-Minute Crafts videója. A gyűjtésben sok viszonylag közismert trükköt is felvonultatnak, mint a fokhagyma lemeztelenítés előtti kilapítása, vagy amit egyszerűen úgy lehetne összefoglalni, hogy „a dolgok felvágása”, de aki türelmes, igazán hasznos tippekkel gazdagodhat. Ilyen például a gyömbér kaparós sorsjegyszerű meghámozása, az eper hatékony csumázása (a zöld sapka eltávolítása), a chipszes zacskó origami, vagy a gyilkossági helyszínelés jellegű gránátalmás szituációk elkerülésére szolgáló trükkök. 

Akadnak még itt tippek a krumpli, a tojás, a mangó, és még számos gyümölcs és zöldség héjának hathatós módon való eltávolítására, és azt is megtudhatjuk (újra), hogy kell törni a Tobleronéból. Citromspray, Pringles-adagoló (9:46), a mikrózott szeletek esetében tapasztalt pizza-kiszáradás jelenségének elkerülésére szolgáló pizza nedvesítő rendszer (6:53)… megjegyezni is nehéz. Azért egy sikamlós avokádó mag késsel kiemelésével talán ne próbálkozz meg…

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta