OFFLINE

Okostűsarkút minden lábra!

2017. április 12., szerda 12:28

Az Olympus One olyan magassarkú, ami lábbarát jellege ellenére is mutatós tudott maradni.

Az Olympus One név hallatán előbb gondolna az ember űrhajóra vagy versenyautóra, mint cipőre. A „cipők Teslájaként” is ismert magassarkút a SpaceX egy volt dolgozójának köszönhetik azok a fájós lábú nők, akik még mindig kitartanak a magassarkú mellett, és van körülbelül 263.000 forintjuk egy új cipőre. A Spacex-es kötődés mellett asztronauta is dolgozott az Olympus One-on, nem véletlen tehát a sci-fis névadás. A Tech Insider videójából többet is megtudhatsz a Thesis Couture futurisztikus magassarkújáról!

A űrhajó-minőségű polimerből készült cipő 3 egymásba illeszthető részből áll, a talprészhez kapcsolódik a cipő sarka, és az orr-rész is. A cipő formájának kialakításában ortopéd sebész is részt vett, aminek az eredménye egy olyan kialakítás lett, ami megtartja a lábfejet, és tehermentesíti a lábujjakat is.

Sebészek és űrhajósok mellett divattervezők is dolgoztak persze a gladiátorszandál stílusú cipőn, ami egyelőre fekete, arany, és bézs színben kapható. Illetve volt kapható. Több mint tízezer ember mondott igent a közel 300.000 forintos cipőre, egyelőre nem is csinálnak többet. A márka oldala alapján úgy tűnik, legközelebb az őszi kollekció megjelenésekor lesz lehetősége a nagyérdeműnek az okoscipők beszerzésére. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta