OFFLINE

Mintás bikinket tervezett idén a Pelso

2017. április 11., kedd 07:37 |

Mintás egyrészesben és vékony pántos bikinikben strandolhatunk idén.

A 2012 óta létező, kificamodott könyökkel induló, majd vékony modellekkel dolgozó és ezzel hullámokat kavaró magyar fürdőruhamárka, a Pelso bemutatta 2017-es nyári kollekcióját. Már a 2016-os darabokat is szerettük, de az új kollekció ha lehet, még jobb, ugyanis a színblokkolás mellett/helyett megjelentek a minták is!

2016 a termékfejlesztés éve volt a márkánál, mint megtudtuk a tervezőtől, Mészáros Angélától, a Bródy Villában tartott bemutatón. Egyrészt saját tervezésű mintákkal készült, printelt anyagokat használtak és a fürdőruhák mellé strandra, fesztiválra, városi viseletre alkalmas darabokat is terveztek, például strandruhákat, leggingseket, tsákákat.

Az idei kollekció tervezésekor a kiinduló inspirációt a japán gyöngyhalásznők, az „amák” ruházata jelentette. Ez főleg az egyes modellek fazonjában ismerhető fel, például a kisnadrágos megoldásokban, az apró, pántos bikinialsókban, a körbetekerhető, különféleképpen viselhető pántokban, az állítható, kis madzagokban, melyek az amák vékony köteleire emlékeztetnek. A variálhatóság továbbra is a márka egyik ismertetőjegye, a legtöbb darabot többféleképp is lehet viselni, megkötni, felvenni.

Újdonságok a különleges mintás leggingsek és a strandruhák, melyeket akár egy vízparti esti buliban is megpróbálhatunk viselni. A fürdőruhákra nyomott 10 minta négy különböző irányt képvisel, vannak sportosabb háromszögek, pixelek, op-artos pasztellminták és kézzel festett, geometrikust organikus formákkal ötvöző „vízivirágok”.

Az anyagokat továbbra is Olaszországból vásárolják és továbbra is só- és termálvízállók, azaz tartósabbak, mint egy átlag bikini. Minden modell teljes bélést is kap és a textilek amellett, hogy magas klórállóságúak, 50 faktorig UV-védelmet nyújtanak, és két irányban nyúlnak, mely a szabad mozgás élményét is garantálja. A 2017-es kollekció egyelőre csak előrendelhető, de még a strandszezon előtt el fognak készülni a darabok.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta