OFFLINE

Hölgyek napja a lóversenyen: itt senki nem kapott stílusdíjat

2017. április 10., hétfő 13:26

Lóverseny volt Aintréeben, első nap kapásból úgy lerészegedett mindenki, mintha nem lenne holnap. Nézegessen trendi ruhákat a sárban, szemétben!

Nagyon vártuk már az idei Aintree-derbit, mert szeretjük nézegetni a dress code ellenére csúnyán kivetkőzött angol hölgyeket és az egyik kedvenc helyszínünk a liverpooli Aintree-versenypálya, ahol tavaly is óriási volt a buli. Az angol derbik szervezői jó ideje küzdenek a dress code betartatásának problémájával (egyelőre úgy tűnik, kevés sikerrel) és Aintree-ban már 2015-ben is azt ajánlották, Chanel ihlette stílusban érkezzenek a látogatók, akik már akkor sem nagyon tudtak ezzel mit kezdeni.

(Bezzeg itthon mindenki rendesen viselkedett a 2016-os Magyar Derbyn.) Az angol lóversenyek hagyományosan "női nappal" indulnak, ezen a Ladies Day-en a hölgyek igyekeznek a legstílusosabb és legegyedibb szettel előállni, és ebből jönnek össze a legnagyobb ruhakatasztrófák, hiába a szigorú dress code, volt miből mazsolázni anno Cheltenhamben és Epsomban is.

Aintree-ben idén mintha még jobban eldurvult volna a buli, ha nem elégszik meg a mi galériánkkal, itt találhat több mint 200 képet arról, fényes nappal mennyire botrányosan be lehet rúgni miniruhában. Nem is értjük, mire gondoltak a vendégek, amikor a legminibb miniruhát választották, meg tangapapuccsal váltották le a sztrippercipőiket, hogy kényelmesebben fetrenghessenek a földön részegen.

Kontrasztként álljon itt az első nap stílusversenyének öt döntőse, és a fődíj nyertese, a 64 éves, háromgyermekes Faith Amond (középen, pink-piros színpárban), aki azzal, hogy sikerült a legszebben felöltöznie, bezsebelt többek közt egy 35.000 fontos Range Rover Evoque-ot (12,7 millió forint). Ha másért nem, a Roverért megérte volna megpróbálni normálisan felöltözni és nem segghülyére berúgni még a lóverseny előtt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta