A seggig érő haj a celebnők új státuszszimbóluma

Szögegyenes hosszú hajjal rohangál Kim Kardashian, Nicki Minaj és Jennifer Lopez is.

Mi szóltunk, hogy a 90-es évek visszatérésével újra előkerülhetnek a hajvasalók a szekrényből, bár arra nem voltunk felkészülve, hogy ennyire extrahosszú stílusban jön újra divatba a szögegyenes haj. Legalábbis a nymag.com szerint a luxustáskák vagy -cipők helyett inkább ez a hajviselet az új státuszszimbólum az olyan celebnők körében, mint Kim Kardashian, Nicki Minaj vagy Jennifer Lopez, akik a képeket elnézve büszkén pózolnak a selymesen fénylő kamufrizurával.

A királylányos frizuratrend, amit a nymag.com csak Rapunzel hajnak hív (nálunk aranyhajú leányként ismert mese, a főhős hajának gyógyító ereje volt) természetesen megjelent az Instagramozók között is, a #rapunzelhair szóra keresve például több mint 41 ezer találatot dobott ki a rendszer és bőven van köztük olyan kamaszlány vagy blogger, aki ránézésre a celebnőket kívánja utánozni póthajával.

Búcsút inthetünk a duplakontynak és a szivárványos hajnak, az Instán már most egymást érik a seggig érő hajról lőtt posztok.

Nem túl életszerű, de még a hobbi íjászok között is van Kardashian majmoló Instagramozó.

Aim. Shoot. Repeat. *

Una publicación compartida de Karen (@whereigomyhairgrows) el

A deszkás csajoknak is bejön a királylányos frizura.

És a legmenőbb fodrászszalonok szerint is a Rapunzel frizura váltja idén a Szépség és a Szörnyeteg Belle-jének hullámos frizuráját.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek