OFFLINE

A seggig érő haj a celebnők új státuszszimbóluma

2017. április 8., szombat 13:55

Szögegyenes hosszú hajjal rohangál Kim Kardashian, Nicki Minaj és Jennifer Lopez is.

Mi szóltunk, hogy a 90-es évek visszatérésével újra előkerülhetnek a hajvasalók a szekrényből, bár arra nem voltunk felkészülve, hogy ennyire extrahosszú stílusban jön újra divatba a szögegyenes haj. Legalábbis a nymag.com szerint a luxustáskák vagy -cipők helyett inkább ez a hajviselet az új státuszszimbólum az olyan celebnők körében, mint Kim Kardashian, Nicki Minaj vagy Jennifer Lopez, akik a képeket elnézve büszkén pózolnak a selymesen fénylő kamufrizurával.

A királylányos frizuratrend, amit a nymag.com csak Rapunzel hajnak hív (nálunk aranyhajú leányként ismert mese, a főhős hajának gyógyító ereje volt) természetesen megjelent az Instagramozók között is, a #rapunzelhair szóra keresve például több mint 41 ezer találatot dobott ki a rendszer és bőven van köztük olyan kamaszlány vagy blogger, aki ránézésre a celebnőket kívánja utánozni póthajával.

Búcsút inthetünk a duplakontynak és a szivárványos hajnak, az Instán már most egymást érik a seggig érő hajról lőtt posztok.

Nem túl életszerű, de még a hobbi íjászok között is van Kardashian majmoló Instagramozó.

Aim. Shoot. Repeat. *

Una publicación compartida de Karen (@whereigomyhairgrows) el

A deszkás csajoknak is bejön a királylányos frizura.

És a legmenőbb fodrászszalonok szerint is a Rapunzel frizura váltja idén a Szépség és a Szörnyeteg Belle-jének hullámos frizuráját.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta