OFFLINE

Ezeket a ruhákat tényleg csak a szex adja el

2017. április 7., péntek 18:09

Az egyre provokatívabb, vagy csak szimplán furcsa divatbemutatók között nem könnyű feladat kitűnni. Az Eckhaus Latta épp ezért all-int mondott, és a pornót választotta. És miért ne? Ha minden kötél szakad, mindig be lehet dobni egy kis pornót, a médiafigyelem garantált, és jó páran megnézik majd, mit viselnek (többé-kevésbé) a modellek.

A post shared by @eckhaus_latta on

A koreai Heji Shin által lőtt képeken igazi párok szerepelnek, és tényleg szexelnek. Az összhatás azért nem keménypornós, sokkal valódibb és intimebb pillanatoknak tűnnek a képek, amelyeken sokféle bőrszín és szexuális hovatartozás feltűnik, ha a modellek mindegyike fiatal és skinny is. Az Eckhaus Latta mindezzel 2 legyet üt egycsapásra, hisz a kattintások száma garantált, a kampány pedig illik is a márka által képviselt androgün, genderfluid vonalhoz. Ami sajnos sokszor csak zsákszerűt jelent.

SS17 @lofficielparis / style @carrieweidner / photo @martinkeenan

A post shared by @eckhaus_latta on

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta