Napi bizarr: az etetésfétis

Van, aki arra izgul, hogy kajával tömi a másikat, van, aki arra, hogy folyton etetik. Bizarr jelenség az emberi szexualitás bugyrából.

Minden egészséges kapcsolatnak szüksége van arra, hogy fejlődni, növekedni tudjon. A „feederism”, az etetés kedvelőit azonban inkább a fizika világa, azon belül is a gázhalmazállapot ihlette meg, ők olyan partnereket keresnek, akiknek az jut eszébe a rendelkezésre álló térről, hogy azt bizony ki kell tölteniük.

unic77-blogspot-com-setia-medium

Nem kövérek, etetettek!

Csak, hogy mindenkinek világos legyen, ahhoz, hogy valakit az etetők, vagy etetettek közé soroljanak, nem elég, ha valaki a nagyobb méreteket részesíti előnyben. Az ehhez a szexuális szubkultúrához tartozók olyan kapcsolatban szeretnének élni, ahol az egyik fél elvárása a partnerétől az, hogy etethesse, míg a másik oldalon nincs más dolga az embernek, mint a hízás. Mindez pedig ebben az esetben olyasmi, ami mindkét fél szexuális vágyait felkorbácsolja.

Puffasztás, és Facebook etetőknek

Az etetés fétisnek számos formája létezik. Kezdők megelégedhetnek azzal, hogy párnákkal tömik ki kedvesüket. Elhivatottabbak természetesen puffaszthatnak választottukon nagy mennyiségű étel beléjük diktálásával is, de létezik olyan módszer is, ami a résztvevők felpumpálásával éri el a kívánt hatást. A szubkultúra kitermelte a maga közösségi médiáját, a Feabie már több, mint 100.000 felhasználóval rendelkezik, tehát közel sem egy maréknyi furcsa ember hobbijáról van itt szó. A Feabiehez hasonló oldalak lehetőséget kínálnak az érdeklődőknek arra, hogy megosszák egymással a kalóriabevitel maximalizálásának legújabb módszereit, és képeket, videókat osszanak meg magáról a folyamatról. Természetesen lehetőség van az oldalon kapcsolatkeresésre is.

Pénzért zabálni

Mivel az etetés azzal jár, hogy az egyik fél megszabja és irányítása alatt tartja, hogy mit eszik a másik, a fétist sokan a BDSM egyre tágabb gyűjtőfogalmának részeként emlegetik. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, egyre több ember hajlandó fizetni is, hogy figyelemmel kísérhesse, hogyan híznak mások. A karrierje csúcsán nagyjából 330 kilót nyomó Donna Simpson, aki a legnehezebb anya kétes értékű világrekordját is magáénak tudhatja, évi 25 millió forintot keresett azzal, amit úgy lehetne egyszerűen leírni, hogy online evés. 300 kilósan nehézséget jelentett neki, hogy bejusson a zuhanyzóba, vagy, hogy reggelente felöltözzön. Persze pont ez az, ami igazán felizgatja az etetőket, akiknek minden vágya, hogy ezeknek a hétköznapi teendőknek az elvégzésében segítségükre lehessenek etetettjeiknek.

A 22-es csapdája

Minél jobb valaki tehát az etetésben, annál komolyabb egészségügyi problémák elé nézhet. Simpson, akit 300 kilója már abban is akadályozott, hogy a gyerekeivel foglalkozzon, éppen ezért fel is hagyott az etetés professzionális szinten űzésével, és azóta más karrier után nézett.  A súlyfelesleg leadása furcsa módon ebben a szubkultúrában egy kapcsolat végét is jelentheti, hisz a kapcsolat létrejöttének alapvető feltételei a hízni és a hízlalni akarás. Igazi hedonista szokásról beszélhetünk tehát, hisz minél boldogabb egy ilyen kapcsolat, annál rövidebb lesz az etetett fél élete, és így a kapcsolat hossza is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek