Alexander McQueenben mulatott Nicole Kidman az ACM-díjátadón

Carrie Underwood pedig Abodiban lépett fel. Mutatjuk az 52.Academy of Country Music Awards nevezetű country gála legszebb estélyi ruháit!

Az előző a hétvége sem telt el vörös szőnyeges díjátadó nélkül, vasárnap tartották meg az 52. Academy of Country Music Awards-ot (ACM) a Las Vegas-i T-Mobile Arenában. Bár ez a szakmai gála nem hemzseg annyi A-listás hírességektől, mint amit az  Oscar vagy a Golden Globe-díjátadón megszokhattunk, mégis szeretjük az itt felvonultatott estélyiket, arról nem is beszélve, hogy a vörösszőnyeges puccparádék egyik legjobbika, Nicole Kidman is mindig elkíséri countryénekes férjét, Keith Urbant a rendezvényre.

Kidman egyébként egy csodálatos Alexander McQueen ruhát viselt, de jól választott a többszörös Grammy-díjas énekesnő, Carrie Underwood is, aki a két évvel ezelőtti ACM-gálához hasonlóan ezúttal is Abodi Dórától választott ruhát az eseményre. Ráadásul a szezon egyik slágerével, átlátszó bokacipővel viselte azt. Az aktuális trendeknek megfelelően nagyot mentek az áttetsző ruhák és a virágminta, a fekete estélyikből pedig szokatlanul sokat láttunk az eddigi vörös szőnyeges eseményekhez képest. Kattints a gálára és nézd meg, hogy miben ünnepeltek a sztárok Las Vegasban!

Oszd meg másokkal is!
Mustra