OFFLINE

Heti kedvenc: élet a skinny farmernadrágokon túl

2017. április 5., szerda 14:55

Lehet, hogy nem gondolsz tavaszi darabként a bő, fekete nadrágra, pedig remekül lehet variálni a mostanában divatos ruhadarabokkal.

A hétvégén megrendezett budapesti  Mercedes Benz Fashion Weeken nagyon sok tervezőnél láttunk bőszárú nadrágokat, és ugyan a modellek az őszi/téli kollekciókat mutatták be, nem kell addig várni, a kellemes (vagy nem annyira kellemes) tavaszi időjárásban is lehet hordani ezt a ruhadarabot. A hajtás után adunk is pár ötletet. 

Sokszor írtunk már arról, hogy a csíkos póló mennyire univerzális darab, véleményünk azóta sem változott, és mindenkinek csak javasolni tudjuk, hogy a fehér edzőcipőhöz szerezzen be egy feketét is. Nem koszolódik olyan könnyen, viszont rengeteg mindenhez fel lehet venni. És ha valamivel ki akarsz tűnni a tömegből, akkor a bombercunami közepette jó választás lehet egy piros farmerdzseki is. 

Tavasszal is fontos a réteges öltözködés, szóval megint be lehet vetni a pulóver/melegítőfelső és az ing párosát. És nézz szét a papucscipők között is, annyi van, biztosan találsz szimpatikusat. Mi sem hittünk a szemünknek, amikor megláttuk, hogy olyat is kapni, aminek le- és felhajtható a hátulja. 

Egy egyszínű aljhoz tökéletesen passzol bármilyen mintás blúz vagy ing. Ha a lazább stílust kedveled, akkor vegyél fel olyat, amit nem kell betűrni, a kiegészítők pedig színben harmonizáljanak a felső rész mintájával. 

Arra az esetre, ha megint nyárias idő lenne, a klasszikus fehér blúzt le lehet cserélni egy ujjatlan felsőre. Reggel és este biztosan kell majd egy blézer, sőt talán egy sál is. A monokróm szetthez pedig válassz színes kiegészítőket, ha már úgyis itt a tavasz.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta