OFFLINE

Heti kedvenc: várd melltartószerű topban a nyarat

2017. március 29., szerda 07:24

Mellény helyett, kiegészítőként és önmagában is megállja a helyét.

Először is tisztázzuk mi ez: a bustier pántos vagy pánt nélküli, szűk felső, ami közeli rokonságot mutat a fűzővel. Az elmúlt évtizedek során többször is divatba jött már ez a fehérneműszerű ruhadarab, és most újra reneszánszát éli a boltok kínálata alapján. 

E heti kedvencünket hordhatod második rétegként pulóverre, pólóra vagy ingre felvéve, ha nőiesebb sziluettet szeretnél. A legegyszerűbb ha egy fekete bustier topot veszel, hiszen ez mindenhez passzol.

Persze kapni különlegesebb darabokat is, és mivel itt a tavasz, nyugodtan halmozd az élénk és pasztelles színeket, és a télen annyira kedvelt fémesen fényes ruhadarabokat sem kell még elsüllyeszteni a szekrény mélyére. 

Nem, ez a csipkés darab sem fehérnemű, és aki nagyon szereti halmozni a trendeket, akár egy fodros blúzzal is párosíthatja, de megértjük, ha valakinek ez már túl sok lenne a jóból: a félreértések tisztázas végett, itt a kék felsőre kéne felvenni a bordó bustier-t, nem alá!

Olyan felsőket is kapni persze, melyek önmagukban is hordhatóak, nincs szükség plusz alsó rétegre. A bustier topok nagyon jól mutatnak magasított derekú nadrágokkal vagy szoknyákkal. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta