OFFLINE

Story- vs. Glamour-gála: mikor állt jobban?

2017. március 28., kedd 11:06

Március 23-án, csütörtök este tartották meg a 2017-es Glamour-gálát, melyen sok olyan hírességgel is találkoztunk, akikkel nemrég a Story-gálán futottunk össze. Innen jött az ötlet, hogy szokásos "Kinek áll jobban" válogatásunkon most kicsit újítsunk: a celebnőket saját magukkal állítsuk párba, te pedig arról szavazhatsz, melyik eseményre öltöztek fel jobban.

Azt még fontos tudni, hogy a Story-gála dress code-ja estélyit írt elő, míg a Glamour eseményére koktélruhában várták a vendégeket – ez azt jelentette a valóságban, hogy míg előbbi rendezvényen sok volt a földet söprő műselyem, utóbbin a csipkés miniruha volt a sláger. A hírességek közül egyébként Aleska például majdnem ugyanúgy nézett ki a Glamouron, mint a Story estjén, Rubint Réka is önmaga kiköpött mása volt, míg Horányi Juli és Sarka Kata tudta, mi a különbség estélyi és koktélruha közt. Részletek a hajtás után!

Aleska vs. Aleska

Aleska egy Becker Beatrice ruhájában és Kerényi Virág fejdíszével idézte a Trónok harcát a Story-gálán és annyira bejött neki ez a stílus, hogy a fejdíszt és a tervezőt is megtartotta a Glamour-gálára is. Sőt, ez alkalommal még fémes felsőjét is Kerényi tervezte, és azt kell mondjuk, remekül sikerült a szett (bár sokan találgatták egész este, mikor fog kiesni a a ruhájából). Amíg mi ott voltunk a bulin, Aleska megúszta villantás nélkül, és nem is nagyon tudnánk eldönteni, melyik szettje volt jobb, úgyhogy szavazd meg te!

Story vagy Glamour?

 • 627
  Szebb volt a Story-gálás estélyi
 • 569
  Sokkal menőbb a Glamour-gálás szett

Rubint Réka vs. Rubint Réka

A fitneszguru szinte pózt sem váltott a két esemény közt, kicsit olyan ez a két fotó, mintha az egyik kép a másik negatívja lenne. A Story-gálán fehér csipke koktélruhában és kék Kazar-kiegészítőkkel keresztezte lábát Rubint, a Glamour-gálán ugyanezt a pózt fekete miniben és sárga táskával-cipővel hozta. Igaza van, ami egyszer beválik, attól nem szabad megválni, Katalin is mindössze hatféleképp öltözik, ő miért ne tudhatna egy markáns stílust magáénak?

Nehéz dönteni, de ha hozzátesszük, hogy a Story-gála estélyis dress code-jának nem igazán felelt meg a fehér ruha, akkor talán már könnyebb kiválasztani a két szett közül a jobban sikerültet.

Melyik gálán nézett ki jobban Rubint Réka?

 • 765
  A Story-gálán fehérben
 • 376
  A Glamour-gálán feketében

Sarka Kata vs. Sarka Kata

A celebnő egy strasszos, testszínű műkorcsolyázó-jelmezre hajazó Merő Péter estélyivel és Yves Saint Laurent kistáskával tisztelte meg a Story-gálát, és akárcsak Rubint, ő is egy sötétebb szettel készült a pink félhomályban úszó Glamour-gálára. A mellnél érdekesen kivágott kezeslábast Hervé Léger tervezte, a cipő és a táska színe pedig Rubint Rékáéhoz hasonlóan nála is egyforma, annak ellenére, hogy ez már nem íratlan divatszabály: ma már ajánlott inkább színben épp csak harmonizáló, vagy akár egymástól nagyon is elütő cipővel és táskával feldobni egy sima fekete szettet.

Melyik szett jobb?

 • 211
  A Story-gálás
 • 941
  A Glamour-gálás

Horányi Juli vs. Horányi Juli

Az énekesnő a Story-gálára egy érdekes, saját tervezésű ruhában érkezett, melynek különös puffos tüllrészleteit még plusz virágok is díszítették. A Glamour-gálára már nem kísérletezett, de stílusához azért hű maradt. A H&M showroomból válogatta össze a nőies, szürke szoknyát és a mídert, amit sportos felsővel kombinált. Kényelmes sportcipőjét kifejezetten irigyeltük, miután lehúztunk pár órát magassarkúban: így kell kényelmesen gálázni!

A kép alatt szavazz arra a szettre, amelyik jobban tetszik!

Neked melyik szett tetszik jobban?

 • 268
  A Story-gálás
 • 772
  A Glamour-gálás

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta