OFFLINE

Szerezz be egy csillámos csizmát!

2017. március 24., péntek 17:58

Míg tavaly a fehér bokacsizma volt felkapott, addig idén várhatóan a csillámporba megmártott lábbelikre vadászunk majd az üzletekben. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a trend felütötte a fejét a New York-i, a londoni, a milánói és a párizsi divathéten is.

Az olyan meghatározó divatházak, mint a Chanel, a Saint Laurent vagy a Marc Jacobs kollekcióit elnézve különféle formában és sarokmérettel jön divatba a csillogó csizma, de talán a hatvanas és a nyolcvanas évek stílusa határozza majd meg jobban az új őrületet.

A csillámos csizmára még nem nagyon vannak felkészülve a megfizethető butikok, de az Asos oldaláról 48 euróért, kb.14.800 forintért már rendelhetünk valami hasonlót. A Stradivariusban 9995 forint, a H&M-ben pedig 9990 forint egy ezüst bokacsizma, a Zarában 9995 forint a törpesarkú, a Mangóban pedig 23.995 forintot kérnek egy papucscipőért. Kattints a galériára és nézd meg, hogy milyen cipőt érdemes beszerezned a szezonban!

Az átlátszó csizmákhoz hasonlóan a csillámos hullám is nagyot megy az Instagramon is, ahol #glitterboots néven vannak a legjobb találatok. Innen tudtuk meg például, hogy a könytárba tévedt Rihanna már is le is csapott a Saint Laurent őszi szezonra tervezett csizmájára.

De az Insta-divatbloggerek jó része is beszerzett már valami hasonlót, a legtöbben egyébként farmerrel és fehér blúzzal kombinálják.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta