OFFLINE

Bréking: a Gucci leszállította a legrondább lábbelit!

2017. március 23., csütörtök 17:36

Kiborultak az internetezők a Gucci “Ilse Sock Sandal” fantázianéven futó zokni-szandálján, ami azért is érthetetlen, mert ennek a téliesített változata, a zoknicsizma már jó ideje divatban van, de az átlátszó műanyag csizma sem szebb ennél. Sokkal felháborítóbb az, hogy ezért a guminő-lábra emlékeztető lakkcsodáért a Nordstromnál 1190 dollárt, 340 ezer forintot kell fizetni, dehát mi ez ahhoz képest, hogy az olasz divatház 8 milliót kér egy zöld selyemruháért és több mint 6 millióra áraz be egy kimonót?

Guminő szerű lábat varázsol az új Gucci bokacsizma.
Guminő szerű lábat varázsol az új Gucci bokacsizma.
Fotó: nordstrom.com

Egyébként ez a zokni-szandál sajnos nem vicc, kapható belőle fekete-piros lakk verzió is a Gucci oldalán 980 euróért (302 ezer forint, jóval olcsóbb, mint a Nordstromnál), külön a szandál (amiben semmi extra nincs) már 590 euróért (182 ezer forint) vihető. Ennél is súlyosabb a combig érő latex betéttel árusított világoskék szandál, ami már 1150 euróba (355 ezer forint) kerül és a modellen így fest:

“Ó nézd csak, ez valami borzasztóan csúnya és béna, ráadásul nevetségesen drága is” – fakadt ki egy twitterező, de mások is hasonlóképpen vélekedtek a furcsa lábbbeliről. Volt olyan, aki filozófiai oldalról közelítette meg a dolgot és azon elmélkedett, hogy míg a lába azt hiszi, hogy csizmában van, addig az esze szerint szandál van a lábán.

A webáruházba feltöltött képek alapján egyébként akár meg is szabadulhatunk a testszínű zoknitól és simán szandálként is hordhatjuk a lábbelit, ha akarjuk. Vagy akár más szandállal/papuccsal is felvehetjük a lakk belsőrészt, de ezt már elképzelni is durva.

A Guccit újragondoló Alessandro Michele nagy hangsúlyt fektet a luxusmárka cipővonalára, mióta 2015 júliusában átvette a divatház irányítását. Neki köszönhetjük többek között a szőrmével bélelt és borított papucscipőt és a zebrás magassarkút is – írja a Teenvogue.com.

Persze nem a mémgyártó Gucci az egyetlen olyan divatmárka, mely bepróbálkozott a zokni-szandállal, 2013-ban a Prada, majd a Chanel és a Rochas is látott fantáziát valami hasonlóban. Te mit gondolsz a Gucci verziójáról, menőnek találod és reméled, hogy lesz majd valami ilyesmi a Zarában is vagy inkább a ciki gombot nyomnád meg a szavazósávban? Mielőtt bármit is teszel, nézd meg még ezt a képet, ahol egy modell lábán látható a testszínű latexbetét meg a piros szandál (szerintünk elképesztően lohasztó látvány) és utána (a fotó alatt) szavazz!

615 szavazat 214 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta