OFFLINE

Heti kedvenc: így lesz ruha a melegítőfelsőből

2017. március 22., szerda 14:48

A pamut melegítőfelsőnél kevés kényelmesebb viselet van, és szerencsére a boltokat ellepték azok a ruhák, amelyek ennek a darabnak az összes előnyös tulajdonságával rendelkeznek. A hajtás után mutatunk pár példát, hogyan lehet hordani a melegítőruhákat.

Nemcsak a lezser szettekbe illeszhető bele e heti kedvencünk, akár egy szép magas sarkú cipővel és egy feltűnőbb szövetkabáttal is bátran hordhatjuk. Ha szeretnéd még feldobni valamivel az összeállítást, akkor egy statement nyakláncot is felvehetsz hozzá. 

Ruha helyett egyébként egy oversize melegítőfelső is megteszi, és ha önmagában túl rövid lenne, akkor alá lehet venni egy hosszított inget vagy egy tunikát, ami eleget takar. 

Persze kapni olyan változatot is, amit már eleve megtoldottak egy kis plusz anyaggal, nehogy azok is kimaradjanak a jóból, akik szeretik, ha egy ruha térd alá ér. Ezeket a darabokat is hordhatod elegánsabb kiegészítőkkel is, ha éppen úgy tartja kedved. 

Bár szigorúan véve ez nem melegítőruha az ujjrész kialakítása miatt, de az anyag és a fazon többi része stimmel. Egy törpetűsarkúval és egy díszes felöltővel párosítva pedig kész is a tökéletes partyszett.  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta