Kinek áll jobban a 8 milliós Gucci ruha?

Legutóbbi "kinek áll jobban" Oscar különkiadásunk után olyan vérprofi celebnőket, énekesnőket és színésznőket mutattunk, akik véletlenül ugyanazt a ruhát szerezték be kedvenc- vagy szponzordivatházuktól. Nézze meg a hajtás után felsorakozó hírességeket és szavazza meg, hogy melyiküknek áll jobban ugyanaz a ruha!

Beyoncé vs. Lupita Nyong'o

A Gucci rajongó énekesnő ugyanabban a 28 ezer dolláros, azaz körülbelül 8 millió forintos zöld selyemestélyiben ment el a Szépség és a Szörnyeteg Los Angeles-i premierjére, mint amiben 2015-ben Lupita Nyong'o pózolt a Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegén. Ön szerint az ikreket váró Beyoncén vagy a színésznőn áll jobban a zöld Gucci? Szavazzon!

Beyoncé vs Lupita Nyongo
Beyonce.com / Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a zöld Gucci?

Kim Kardashian vs. Nicki Minaj

A legcelebebb celebnő már szeptemberben beszerezte a Balenciaga 1700 dolláros, kb.488 ezer forintos ezüst combcsizmáját, míg Nicki Minaj a H&M bemutatóján jelent meg benne a párizsi divathéten. Westné nejlonzacskószerű spagettipántos felsővel kombinálta a Bádogember külsőt kölcsönző lábbelit, a popsztár pedig H&M bomberdzsekivel és kristályokkal kirakott fűzővel találta a legjobbnak. Nézze meg az ezüst csizmákat a celebnők lábán és szavazza meg kedvencét!

Kim Kardashian vs Nicki Minaj
Instagram / Getty Images Hungary

Kinek áll jobban az ezüst combcsizma?

Karlie Kloss vs. Gwyneth Paltrow

Karlie Kloss az idei Oscar-gálán viselte a fehér Stella McCartney estélyit, ám Gwyneth Paltrow jópár évvel beelőzte a modellt, ő már 2012-ben egy ilyen McCartneyban feszített a vörös szőnyegen. Az eheti felhozatalból talán ez a legnehezebb választás, mert mindkét hírességeken remekül mutat a dizájnerruha, de azért szavazzon a legjobbra!

Karlie Kloss vs Gwyneth Paltrow
Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a fehér estélyi?

Oszd meg másokkal is!
Mustra