Katalin lenne a királynő titkos stylistja?

Katalinnak, mint hatását az egész bolygón éreztető stílusikonnak, rengeteg követője akad, legújabb rajongója mégis meglepetéssel szolgálhat: az uralkodói család rangidőse, maga a királynő – legalábbis egy elég gyér nézettségű Youtube videó készítője ezt gondolja.

II. Erzsébet, aki már 25 éve Angela Kellyvel dolgozik királyi megjelenésén, általában visszafogott, mindent elfedő ruhákban és pasztellszínekben pompázik, de az utóbbi időben egyre gyakrabban jelenik meg a hercegnő stílusához hasonló, feltűnő színű, karcsúsított ruhákban. Mélyelemzés következik:

Számunkra az derült ki a videóból, hogy a királynő és Katalin is jár néha rózsaszínben meg kékben, és mindkettejüket köti a dress code, tehát miniruhát nem húznak, de mivel nincsenek dátumok feltüntetve a videón, abban sem vagyunk biztosak, hogy Katalin hordta először a rózsaszín Alexander McQueen ruhát és Erzsébet csak utána csapott-e le a színre, vagy ez pont fordítva történt?

Azt azért megnéztük, hogy mikor viselt Katalin kék pliszírozott ruhát: 2014-ben, Új-Zélandon. A királyné meg már 2010-ben világoskék kabátban látiogatta meg Kanadát, szóval itt el is dőlt, ki másol kit, már ha egyáltalán az másolásnak minősül, hogy valakik ugyanolyan/hasonló színű ruhákat vesznek fel több év különbséggel.

Katalin 2014. áprilisában Új-Zélandon, Erzsébet királyné 2010. júniusában a kanadai turnéján, majd ismét Katalin 2014. júniusából. Kéket viselnek, ez tény.
Katalin 2014. áprilisában Új-Zélandon, Erzsébet királyné 2010. júniusában a kanadai turnéján, majd ismét Katalin 2014. júniusából. Kéket viselnek, ez tény.Pool / Getty Images Hungary

Ráadásul teljesen egyértelmű, hogy Erzsébet híresen szereti a fagyiszíneket és volt rá 60 éve, hogy szépen sorban felvegye az összes cukorkaszínt, Katalin meg csak 2010 óta éli életét a nagyvilág figyelme által kísérve. Szóval ne higgyen el mindent, amit az interneten lát! Vagy mégis inkább a Youtube-nak hisz, mint a Getty képügynökségnél talált dátumoknak? Szavazzon! 

Hülyeség az egész, vagy még mindig hisz benne, hogy II. Erzsébet Katalin hercegét másolja?

Oszd meg másokkal is!
Mustra