OFFLINE

Heti kedvenc: tüllruha négyféleképpen

2017. március 15., szerda 11:08

Ősz óta megint menő a tüll, és a szoknyák után szépen beszivárogtak a boltokba a felsők és a ruhák is. Ha esetleg a leárazásokon nem sikerült megkaparintania egy akciós darabot, akkor ne féljen, a választék azóta tovább bővült, igaz, most mélyebben kell nyúlnia a pénztárcájába. 

Télen a pántos bársonyruhák voltak divatban, de ha ezeket már unja, akkor lecserélheti egy tüllből készültre, és ugyanúgy kombinálhatja, ahogy a többi kombinészerű ruhát

Sok olyan tüllruhát kapni, ami nem duplarétegű, szóval ha nem akar fehérneműt villantani, akkor mindenképpen érdemes alávenni egy másik ruhát vagy egy hosszított pólót.

A virágos ruha örök, és persze, hogy tüllből készült változat is van már az üzletekben. Fehér blúzzal és magassarkúval is kombinálhatja, de ha inkább a lezser stílust érzi magáénak, akkor felveheti pólóval, bakanccsal és bőrdzsekivel is. 

A legtöbb ruha tunikaként is működik, vegyük például a képen látható hímzett darabot, amihez persze nemcsak farmernadrágot, hanem egy elegáns szövetpantallót is felvehet. És a kellemesebb hőmérsékletű napokra beszerezhet hozzá hátrész nélküli mokaszint vagy papucsot, mert ez lesz a szezon egyik legnagyobb trendje.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta