OFFLINE

Heti kedvenc: tüllruha négyféleképpen

2017. március 15., szerda 11:08

Ősz óta megint menő a tüll, és a szoknyák után szépen beszivárogtak a boltokba a felsők és a ruhák is. Ha esetleg a leárazásokon nem sikerült megkaparintania egy akciós darabot, akkor ne féljen, a választék azóta tovább bővült, igaz, most mélyebben kell nyúlnia a pénztárcájába. 

Télen a pántos bársonyruhák voltak divatban, de ha ezeket már unja, akkor lecserélheti egy tüllből készültre, és ugyanúgy kombinálhatja, ahogy a többi kombinészerű ruhát

Sok olyan tüllruhát kapni, ami nem duplarétegű, szóval ha nem akar fehérneműt villantani, akkor mindenképpen érdemes alávenni egy másik ruhát vagy egy hosszított pólót.

A virágos ruha örök, és persze, hogy tüllből készült változat is van már az üzletekben. Fehér blúzzal és magassarkúval is kombinálhatja, de ha inkább a lezser stílust érzi magáénak, akkor felveheti pólóval, bakanccsal és bőrdzsekivel is. 

A legtöbb ruha tunikaként is működik, vegyük például a képen látható hímzett darabot, amihez persze nemcsak farmernadrágot, hanem egy elegáns szövetpantallót is felvehet. És a kellemesebb hőmérsékletű napokra beszerezhet hozzá hátrész nélküli mokaszint vagy papucsot, mert ez lesz a szezon egyik legnagyobb trendje.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta