OFFLINE

Íme a férj, aki összeöltözik a feleségével

2017. március 12., vasárnap 11:04

Míg a brooklyni művész, Topher Brophy a kutyájával szeret összeöltözni, addig egy japán házaspár már 37 éve igazítja egymáshoz a ruhatárát. Napi szettjeiket az Instagramon meg is osztják másokkal, sikerük pedig akkora, hogy 259 ezren követik őket az oldalon.

Ritkán futunk bele ilyen romantikába az Instagramon, mint ez a hatvanas éveikben járó pár, akik bonpon511 néven futnak az oldalon, ami a házasságuk dátumának (1980.5.11) és a keresztneveiknek az összeolvadása.

コートを脱いでもモノトーン** * 皆様、沢山のフォローとコメントありがとうごさいます*とても嬉しいです** 私は日本語しか話せないので、外国語のコメントに返事ができません。ごめんなさい** Thank you everyone, many followers and comments.*I'm very happy.** But I can only speak Japanese, so I can not reply to a foreign language comment. Im sory** * #couple #over60 #fashion #coordinate #outfit #ootd #instafashion #instaoutfit #instagramjapan #whitehair #silverhair #greyhair #夫婦 #60代 #ファッション #コーディネート #夫婦コーデ #今日のコーデ #グレイヘア #白髪 #共白髪 * bonはオールUNIQLO ponのセーターはUNIQLO、バルーンスカートは楽天、定番の丸襟ブラウスはスクールブラウス

Una publicación compartida de bon_pon (@bonpon511) el

A szerethető házaspár a Daily Mail információi szerint nagy rajongója a Uniqlo és a Comme des Garcons daraboknak.

ブラックウォッチコーデ。 bonのダッフルコートとponのパンツがお揃い。 赤プリは私達の愛車。フィガロは娘の愛車。 #couple #over60 #fashion #coordinate #outfit #ootd #instafashion #instaoutfit #instagramjapan #whitehair #silverhair #greyhair #夫婦 #60代 #ファッション #コーディネート #夫婦コーデ #今日のコーデ #グレイヘア #白髪 #共白髪 * [追記] 沢山の「いいね!」とフォロー、そして温かいコメントの数々ありがとうございます*お一人お一人にお返事を差し上げたい気持ちは山々ですが、とても追い付きません**まとめてのお返事でごめんなさい* 今回のpicのbonのダッフルコートは、先日久しぶりにヤフオクで落としたJ.PRESSのものです。大人っぽいロング丈のダッフルコートを探していて見つけました*価格は3500円。他に入札者がいなかったのですんなり落札できました*状態も良く一生着れそうです。 ponの赤いジャケットは数年前にZARAのセールで購入したものです。形がとても可愛かったので赤*と黒*の色違いで買いました。 コメントによくある質問で「コーディネートはどちらが決めているのですか?」と聞かれることがありますが、基本二人で決めています。その日の気分や、観に行く美術展や映画の内容に合わせて決めたりしています。 新たにフォローしてくださった皆様、ありがとうございます*拙い夫婦の写真ですが、これからもよろしくお願いします**

Una publicación compartida de bon_pon (@bonpon511) el

De hozzánk hasonlóan előszeretettel vadásznak kincsekre a használt ruhaboltokban is. Sőt, vannak olyan darabok, amit már húsz éve viselnek.

Végigpörgetve az oldalt, a pár jól láthatóan kedveli a kockás, a csíkos, a pöttyös, a fekete, a szürke, a kék és a piros ruhadarabokat.

A stílusos párt ellátják a rajongók bókokkal, többen megjegyzik, hogy mennyire lejön a képekről az egymás iránti szeretet, illetve vannak olyanok, akiket reménnyel töltenek el a napi posztok, míg mások inkább arra csodálkoznak rá, hogy hatvan felett sem áll meg az élet.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta