Menő vagy ciki az új Rihanna Fenty x Puma kollekció?

Rihanna olyan szerencsés, hogy a párizsi divathéten mutathatta be harmadik Fenty x Puma kollekcióját a neves Richelieu-Louvois Library-ben. A barbadosi énekesnő tavaly a francia kurtizán vonalat hozta össze napjaink sportos, utcai trendjeivel, míg 2017-es őszi-tél kollekciójára a lázadó kamaszévek és a középiskola szigorú öltözködési szabályai lehettek hatással – írja a Vogue.com.

Ennek tudatában vonultak a dacos képű, könyvet vagy gördeszkát szorongató modellek a könyvtár hosszú asztalán. A 29 éves korára ennyi mindent elérő Rihanna szerint tehát menő lesz a felturbozótt iskolai egyenruha, divatban maradnak a sportos cuccok, a boxeralsó, a pufidzseki, az óriási karikafülbevaló, a térdzokni, de nem lesz ciki gótnak, pom-pom lánynak vagy bármilyen karakternek öltözni a Spinédzserek című divatfilmből. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen szubkultúrák voltak hatással az iskolabusznak öltözött Rihannára.

Nem pontosan értjük, hogy hogyan került Rihanna egy könyvtár közelébe, de a show, amihez valószínűleg semmi köze nem volt, egészen menőre és látványosra sikerült. Ide kattintva lecsekkolhatja a teljes bemutatót.

Naná, hogy Rihanna már hordja a bemutatón is látott játszósnadrágból kibuggyanó boxeralsót.

Fenty U.

Una publicación compartida de @fentyheauxs el

Oszd meg másokkal is!
Menő! (788) (800) Ciki!
Mustra