OFFLINE

Egy csomag kenyér kinyitásán őrjöng az internet

2017. március 11., szombat 10:40

Eddig azt hittük, hogy kék-fehér vagy fekete-arany ruhát egykor övező internetes hisztivel beállítottuk már a lényegtelen kérdéseken rugózás örökös világrekordját. De nem. Ugyanis itt a "Hogyan lehet így kinyitni egy csomag kenyeret?????", amit egyetlen Twitterre kirakott fotó indított világhódító útjára. Íme:

"Az egyik lakótársam így nyitja ki a kenyeret. Nem érzem már magam biztonságban." - szólt az eredeti képaláírás Altől.

Alt többen azonnali menekülésre szólították fel, hiszen nyilvánvalóan csak egy veszélyes pszichopata képes így kinyitni a csomagolt kenyeret, az ördög földi tevékenykedésére nem is kell jobb bizonyíték, sőt, szinte biztos, hogy csak egy állat nyitja így a kenyeret, még ha emberbőrbe is bújt.

Másokat a praktikum hiánya bántott, majd lassan előbújtak az eddig titkon marcangolók, és képekkel bizonyították, Al lakótársa nincs egyedül a bolygón, más is szokta csak úgy, a közepénél széttépni a csomagot.

És miközben persze tökéletesen érdektelen, hogy a világ túlfelén (vagy bárhol) kicsoda hogyan bontja fel a kenyerét, ha elég sokáig nézzük a fotót, mégis van az egészben valami súlyosan nyugtalanító. Vagy nem?

Ez a felbontott kenyércsomag

  • 2356
    Nyugtalanító
  • 1432
    Rendben van

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta