Újra van Palmers Magyarországon

Visszatért Magyarországra az osztrák fehérneműcég, a Palmers, mely az elérhető luxus kategóriába sorolja magát (és egyszer már kivonult az országból). Részt vettünk a nagyszabású boltnyitón, ahol rajtunk kívül a mini méretű boltban volt még vagy 50 újságíró, celeb és blogger, a kirakatban meg bugyis lányok táncoltak, szóval elnézést, ha a kollekcióról most nem árulunk el mindent, de nem is tudtunk meg túl sokat.

Az üzlet berendezése egyébként egészen funkcionális, egyszerű, az elhelyezkedése meg központi, azaz a Kígyó utcában van, a Váci utca mellett – az egyetlen, amit furcsálltunk, hogy pontosan az Intimissivel szemben nyitott meg, de biztos ebben is van ráció.

Ami a kínálatot illeti: itt a nagyobb méretekkel megáldott nők is találnak maguknak szexi fehérneműt, de kicsit mélyebben a tárcájukba kell nyúlni. Egy sima basic melltartó 11.490 forint, egy bugyi, amit sikerült megnéznem két emberen áthajolva 6590 forint, de láttam messzebbről egy 3290 forintos verziót is. Egy szép csipkés bodyért már 32.890 forintot kell otthagynunk, de kapható például elöl kettéhasított szexbugyi is fekete csipkéből – ilyet eddig leginkább a Baci Lingerie-ben láttam. A márka tervei szerint terjeszkedni szeretne az országban.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek