OFFLINE

10+1 feminista ékszer nőnapra

2017. március 8., szerda 06:44

Talán évek óta nem volt ennyire rápörögve a világ a feminizmusra, mint idén. Különösen igaz ez az élelmes divatszakmára, ahol szinte minden valamirevaló márka piacra dobott egy-két hangzatos, szókimondó felirattal ellátott pólót vagy kiegészítőt, de már fehérnemű is készült a témában - hívja fel a figyelmet a jelenségre a Refinery29.com.

A büszke szlogeneket viselő divatrajongók mellett azonban van néhány ékszermárka, mely jól láthatóan komolyan veszi a jelenséget és elárasztotta a piacot menstruációs, vaginás és egyéb szimbólumokkal ellátott nyakláncokkal, fülbevalókkal és gyűrűkkel. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen provokatív darabokkal vannak tele a webáruházak, ide kattintva pedig azt is lecsekkolthatja, hogy mit kapni a menő magyar tervezőnél, virágéknál!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta