OFFLINE

Jane Fonda bárkit lenyom a vörös szőnyegen

2017. március 4., szombat 13:48

Egészen elképesztő, ahogy a 79 éves Jane Fonda ruhaválasztásaival ellopja a showt az olyan új generációs sztárok elől, mint Kendall Jenner, Gigi Hadid vagy éppen Blake Lively. “Jane nagy divatrajongó és minden lehetőséget kihasznál, hogy ezt megmutathassa a közönségnek is. Legyen az egy hétköznapi program vagy éppen egy puccos filmpremier."

"Jane bebizonyította, hogy a jólöltözöttség nincs korhoz kötve” – mondja a színésznő öltöztetőnője, Tanya Gill, aki szerint Fondán remekül mutatnak az olyan túl szexinek vagy túl fiatalosnak mondott szettek is, mint például a flitteres kezeslábas vagy az itt-ott kivágott dizájnerruha. Kattintson a galériára és nézze meg milyen ruhakölteményekben pózolt a az Oscar és Golden Globe-díjas stílusikon az elmúlt években!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta