OFFLINE

Ezért pont olyan alakú a Mekis csirkefalatka, amilyen

2017. március 2., csütörtök 18:31

Érdekes videó bukkant fel a Business Insideren, amiből kiderül, hogy a látszólag véletlenszerű formájú mekis csirkefalatkák valójában négy előre meghatározott fazon valamelyikéhez tartoznak, vagyis lehetnek Harang (Bell), Csizma (Boot), Ladba (Ball) vagy Csont (Bone) alakúak. 

És, hogy miért pont négy forma van? Nagyon egyszerű! A McDonald's válasza szerint a három túl kevés lenne, az öt viszont már butaság. A lényeg pedig az, hogy miközben nem tökéletesen egyformák, vastagságuk és súlyuk miatt mégis egyenletesen sülnek meg.  És ráadásul mindegyik olyan, amit kényelmesen lehet a szószba tunkolni! 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta