OFFLINE

Heti kedvenc: a tömbsarkú cipő

2017. március 1., szerda 17:48

Örömmel jelentjük, hogy a tömbsarkú cipők újra divatban vannak, szóval, aki utál tűsarkakon tipegni, most tobzódhat a boltok kínálatában. A hajtás után mutatunk négy összeállítást, amiből ihletet meríthetnek. 

A kis fekete ruha fehér gallérral valószínűleg soha nem fog kikopni a divatból, és mivel itt a tavasz, érdemes feldobni ezt a klasszikus darabot egy szép színes kabáttal és kiegészítőkkel. 

Úgy tűnik, a virágos ruha is örök darab lett, és bár a mintákkal és színekkel való kísérletezés mostanában egyre népszerűbb, a tökéletes harmónia jegyében választhat a ruhán szereplő árnyalatoknak megfelelő kiegészítőket és felöltőt is.

Egy piros lakkcipő bármilyen összeállítást feldob, de ez nem jelenti azt, hogy nem vehet fel mellé egy extra ruhadarabot, mondjuk egy mintás, masnis blúzt. 

A fémesen fényes ruhadarabok és kiegészítők is velünk maradtak, és egyéni ízlés vagy stílus kérdése, hogy ezeket - akár a piros lakkcipőt - inkább visszafogott alapdarabokkal párosítja, vagy halmozza merész és feltűnő dolgokkal.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta