OFFLINE

Meryl Streep végül Elie Saab ruhában ment az Oscarra

2017. február 27., hétfő 13:21

Nemcsak magyar siker és béna estélyik voltak a tegnapi Oscar-gálán és az azt követő Elton John bulin, hanem ízléses ruhaköltemények is, így annak ellenére, hogy nem volt akkora puccparádé, mint a Golden Globe-díjátadón, azért volt miből válogatni, amikor összegyűjtöttük az este legcsinosabb ruháit.

Kisebb huzavona és a Chanellel való cicaharc után (röviden: Lagerfeld garasosnak nevezte a színésznőt, Streep pedig hazugnak a tervezőt) Meryl Streep végül egy nadrággal kombinált Elie Saab couture ruhában ment gálázni. Jimmy Kimmel pedig készült egy ruhás poénnal is: "Szép ruha, Ivanka?" - utalt a műsorvezető arra, hogy Donald Trump nemrég túlértékeltnek nevezte a világ egyik leghíresebb színésznőjét.

Idén többen öltöztek Oscar szobornak, felkapott volt a lábvillantás, a piros, a test szín, a fekete és a fehér estélyi, a tüll, a virágmotívum, a flitter, valamint a hercegnőruha. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy miben vette át a legjobb színésznőnek járó díjat Emma Stone, ki szállította le Alicia Vikander estélyiét és mit viselt például Kirsten Dunst vagy Nicole Kidman!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta