OFFLINE

Meryl Streep végül Elie Saab ruhában ment az Oscarra

2017. február 27., hétfő 13:21

Nemcsak magyar siker és béna estélyik voltak a tegnapi Oscar-gálán és az azt követő Elton John bulin, hanem ízléses ruhaköltemények is, így annak ellenére, hogy nem volt akkora puccparádé, mint a Golden Globe-díjátadón, azért volt miből válogatni, amikor összegyűjtöttük az este legcsinosabb ruháit.

Kisebb huzavona és a Chanellel való cicaharc után (röviden: Lagerfeld garasosnak nevezte a színésznőt, Streep pedig hazugnak a tervezőt) Meryl Streep végül egy nadrággal kombinált Elie Saab couture ruhában ment gálázni. Jimmy Kimmel pedig készült egy ruhás poénnal is: "Szép ruha, Ivanka?" - utalt a műsorvezető arra, hogy Donald Trump nemrég túlértékeltnek nevezte a világ egyik leghíresebb színésznőjét.

Idén többen öltöztek Oscar szobornak, felkapott volt a lábvillantás, a piros, a test szín, a fekete és a fehér estélyi, a tüll, a virágmotívum, a flitter, valamint a hercegnőruha. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy miben vette át a legjobb színésznőnek járó díjat Emma Stone, ki szállította le Alicia Vikander estélyiét és mit viselt például Kirsten Dunst vagy Nicole Kidman!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Mici pórult járt a cipőrendeléssel, hogy neked ne kelljen

32 ezer forint, ennyibe fájt a soha meg nem érkező Hugo Boss cipő. Mutatjuk, mire figyelj, hogy te ne legyél a csalók prédája.

KETTŐS MÉRCE Puncipolitika: szülések a hálapénz fogságában

A hálapénz a hazai szülészet alfája és ómegája, rendezőelv, szelep és hatalomgyakorlás. Rendszer a rendszeren belül. Az ártatlan név dacára a legkevésbé sem hálából adjuk.

B1gasztro Fagyizzunk! De hol???

A poszt két fagyizót tesztelt, az olvasói hozzászólások között viszont még több jó ajánlatot találhatsz
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta