OFFLINE

Ezeknél rondább ruhák nem voltak az Oscaron

2017. február 27., hétfő 10:21

Az újabb magyar sikernél nincsen fontosabb, de azért mi idén is összegyűjtjük a vörösszőnyeg legérdekesebb ruháit: hamarosan jönnek a legjobban öltözött celebnők, de kezdjük a sort rögtön a legrosszabbakkal. Tizenhét hírességet talál a galériában, a legmeglepőbb talán Scarlett Johansson és Charlize Theron gyatra választása, de belefutottunk pár kevésbé ismert színésznőbe is a képek válogatása közben, akik tényleg mindent megtettek, hogy ha mással nem is, legalább borzalmas ruháikkal címlapokra kerüljenek.

De nem csak az Oscar-gála vörösszőnyegére irányul ilyenkor nagy figyelem, hanem például Elton John Oscar-néző bulijára is, ahol azok a hírességek jelennek meg, akik ugyan nem kaptak meghívót a gálára, de elég menők ahhoz, hogy az Oscar napján kiöltözzenek és Hollywoodban bulizzanak. Ott azért kisebb a nyomás a tökéletes megjelenés tekintetében, úgyhogy a legvadabb ruhákat ott láttuk: ezek közül is talál párat a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta