OFFLINE

Food porn a furgonból: tépett malachús, diós-korianderes csirke és csokikebab

2017. február 25., szombat 12:42 |

Idén is dübörög a street food őrület, az év első ilyen jellegű összeröffenését, az I. Food Truck Rallyt a hétvégén tartják a Millenárisban, mi pedig megnéztük, hogy mégis milyen ételeket lehet kapni ezekben a látványos furgonokban.

A háromnapos büfékocsi felvonulás tematikát is kapott: a résztvevőknek öt meghatározott ázsiai fűszerből (koriander, csillagánizs, gyömbér, fahéj és kardamon) kellett kiválasztani hármat és ezek felhasználásával újragondolni az ételeket. Kattintson a galériára, nézze meg képes beszámolónkat az eseményről, ha pedig megjött a kedve egy délután alatt végigenni a világot, akkor ide kattintva tudhat meg még többet a Food Truck buliról!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta