OFFLINE

Amit főztél, edd is meg!

2017. február 21., kedd 14:32

Szinte a világ minden részén találkozhatunk már DIY, vagyis csináld magad éttermekkel, de egy hete már Budapesten is megfőzhetjük magunknak éttermi körülmények között a vacsoránkat. Megmondom őszintén, nem vagyok egy konyhatündér, így igazán kíváncsi voltam, hogyan fogok működni ebben a szituációban, és milyen élményként élem majd meg. A Budapest Bakering kiskocsis street food startup csapatának új projektjében, a Budapest Makeryben jártunk. De milyen hely a Budapest Makery? Kipróbáltuk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta