Kinek áll jobban: divatikonok vs. Trumpné

Zanza!

Legutóbb olyan huszonéves celebnőkre szavazhatott, mint Bella Hadid és annak R'n'B énekes pasiját lenyúló Selena Gomez. Ezúttal olyan nagyágyúk összeöltözéseit nézheti és szavazhatja meg, mint Jackie Kennedy, Katalin hercegné, George Clooneyné vagy a celebnők közt friss húsnak számító Melania Trump.

Jackie Kennedy vs. Melania Trump

A tehetős New York-i családból származó Jackie Kennedy 1961 és 1963 között volt az Egyesült Államok First Ladyje. A képen látható, kalappal kombinált kék kabátot John F. Kennedy beiktatásán viselte 1961-ben. Bár kicsit aggódtunk, hogy Trumpné luxusruhák nélkül marad a Fehér Házban, azért szerencsére Ralph Lauren a segítségére sietett és felöltöztette a január 20-i beiktatási ünnepségre: majdnem ugyanúgy, mint anno Jackie-t az épp ügyeletes sztártervező. Nézze meg a két elnökfeleséget és szavazzon, kinek áll jobban a kék? A divatikon Jackie Kennedynek vagy a babérjaira pályázó Melania Trumpnak?

Kinek áll jobban a kék kabát?

  • Melania Trumpnak 2745
  • Jackie Kennedynek 1114

Jackie Kennedy vs. Katalin hercegné

Köztudottan szeretik az előkelőségek a kék színt, ezért semmi meglepő nincs abban, hogy Katalin hercegné is gyakran visel pasztell- vagy királykéket a hétköznapokban. Jackie Kennedy gyöngynyaklánccal, elegáns fehér kesztyűvel és kék kalappal dobta fel az ujjatlan szaténruhát, míg Vilmos herceg neje szürke velúrcipővel és egy virágcsokorral kombinálta a világoskék Emilia Wickstead ruhát Londonban. Ki volt a csinosabb, Kennedy asszony vagy a hercegné? Szavazzon!

Kinek áll jobban a kék ruha?

  • Jackie Kennedynek 2102
  • Katalin hercegnének 1355

Jackie Kennedy vs. Melania Trump

A szemfüles Instagramozók azt is kiszúrták, hogy az egykori First Lady, akinek életrajzi filmjét a napokban mutatták be a mozikban és az exmodell is szeretik a fekete-fehér összeállításokat. Sőt, mindkettőjüket a repülőtéren kapták lencsevégre ilyen összeállításban. Jackie Kennedy lezseren, túlméretezett napszemüveggel és nyaklánccal viselte a klasszikus szettet, míg Trumpné nyakig begombolta a palazzo nadrággal kombinált blúzt. Mit gondol, kinek állt jobban? Szavazzon!

@flotus channeling her inner #jackiekennedy

Una publicación compartida de @fashionthattrumps el

Kinek áll jobban a fekete-fehér?

  • Jackie Kennedynek 2152
  • Melania Trumpnak 1194

Katalin hercegné vs. Amal Clooney

A csinos hercegnéhez hasonlóan Amal Clooney is pillanatok alatt stílusikon lett, nem is olyan meglepő, hogy mindketten rajonganak a luxusruhákért. A feltűnő dizájnerruhák mellett természetesen mindketten szeretik az örökzöld fekete-fehér együtteseket is. Mit gondol, kinek áll jobban a kiskosztüm, az ikreket váró Clooneynénak vagy a kétgyermekes hercegnének? Szavazzon!

Kinek áll jobban a fekete-fehér?

  • Amal Clooneynak 1716
  • Katalin hercegnének 1589
Blogmustra