OFFLINE

Katalin két gyerek és 6 év távlatából is így néz ki a piros kosztümjében

2017. február 16., csütörtök 11:42

Kisebb örömtáncot járok, hogy ha a két évvel ezelőtt vásárolt kedvenc gatyám még rám jön, nemhogy a hat évvel ezelőtti. Katalin hercegné bezzeg ezt könnyedén teljesíti: mint a Daily Mail kiszúrta, az ő testén semmi nyomot nem hagyott az elmúlt 6 év és a két terhesség, sőt, még vékonyabbnak is tűnik.

Az élénkpiros ruhával Katalin először 2011-ben, két hónappal az esküvőjük előtt debütált: 29 éves volt, és két gyerek mínuszban. Persze az is sokkoló tény, hogy majdnem egy évtized után is passzol rá a kosztüm, de hogy a friss fotókon még vékonyabbnak is tűnik a hercegné, az az igazán elképesztő. Katalinnak nem ez az egyetlen olyan ruhája, ami több év távlatából is tökéletesen illik rá: 5 év különbséggel vette fel ugyanazt a Jenny Packham flitteres estélyi ruhát is. Erre mondják azt, hogy ami egyszer bevált, azt nyomatni kell?

Ha jobban megnézzük a képeket, akkor nem csak a ruha lehet ismerős: Katalin azt a fülbevalót viselte, amit Charlotte hercegnő keresztelőjén. Az apró, gyémántokkal kirakott fehérarany kiegészítő igazán hozzánőhetett a szívéhez, ahogy ezek a ruhadarabok is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FILMVILÁG Jó utat, Sir Roger!

Mindenkit meghódított közvetlenségével, csibészes mosolyával, sztárallűröktől mentes, sziporkázó személyiségével. Jellegzetes angol humora, beszólásai az évek folyamán szállóigévé váltak.

NÖVÉNYEK 5 növény, amik imádják a fürdőszobádat

Ha ezek közül választasz, akkor biztosan sikerül hosszú távra becsempészned a természetet a fürdőszobádba!

MÁS TÉSZTA Zseniális: pizzafalatok a jégkockatartóból

Ezzel a trükkel isteni kaját varázsolhatsz bármilyen bulira, de persze vacsorára is jó lesz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta