Katalin két gyerek és 6 év távlatából is így néz ki a piros kosztümjében

Kisebb örömtáncot járok, hogy ha a két évvel ezelőtt vásárolt kedvenc gatyám még rám jön, nemhogy a hat évvel ezelőtti. Katalin hercegné bezzeg ezt könnyedén teljesíti: mint a Daily Mail kiszúrta, az ő testén semmi nyomot nem hagyott az elmúlt 6 év és a két terhesség, sőt, még vékonyabbnak is tűnik.

katalin uj
Getty Images Hungary

Az élénkpiros ruhával Katalin először 2011-ben, két hónappal az esküvőjük előtt debütált: 29 éves volt, és két gyerek mínuszban. Persze az is sokkoló tény, hogy majdnem egy évtized után is passzol rá a kosztüm, de hogy a friss fotókon még vékonyabbnak is tűnik a hercegné, az az igazán elképesztő. Katalinnak nem ez az egyetlen olyan ruhája, ami több év távlatából is tökéletesen illik rá: 5 év különbséggel vette fel ugyanazt a Jenny Packham flitteres estélyi ruhát is. Erre mondják azt, hogy ami egyszer bevált, azt nyomatni kell?

Ha jobban megnézzük a képeket, akkor nem csak a ruha lehet ismerős: Katalin azt a fülbevalót viselte, amit Charlotte hercegnő keresztelőjén. Az apró, gyémántokkal kirakott fehérarany kiegészítő igazán hozzánőhetett a szívéhez, ahogy ezek a ruhadarabok is.

 

 

Chris Jackson / Getty Images Hungary
Oszd meg másokkal is!
Mustra