OFFLINE

Katalin két gyerek és 6 év távlatából is így néz ki a piros kosztümjében

2017. február 16., csütörtök 11:42

Kisebb örömtáncot járok, hogy ha a két évvel ezelőtt vásárolt kedvenc gatyám még rám jön, nemhogy a hat évvel ezelőtti. Katalin hercegné bezzeg ezt könnyedén teljesíti: mint a Daily Mail kiszúrta, az ő testén semmi nyomot nem hagyott az elmúlt 6 év és a két terhesség, sőt, még vékonyabbnak is tűnik.

Az élénkpiros ruhával Katalin először 2011-ben, két hónappal az esküvőjük előtt debütált: 29 éves volt, és két gyerek mínuszban. Persze az is sokkoló tény, hogy majdnem egy évtized után is passzol rá a kosztüm, de hogy a friss fotókon még vékonyabbnak is tűnik a hercegné, az az igazán elképesztő. Katalinnak nem ez az egyetlen olyan ruhája, ami több év távlatából is tökéletesen illik rá: 5 év különbséggel vette fel ugyanazt a Jenny Packham flitteres estélyi ruhát is. Erre mondják azt, hogy ami egyszer bevált, azt nyomatni kell?

Ha jobban megnézzük a képeket, akkor nem csak a ruha lehet ismerős: Katalin azt a fülbevalót viselte, amit Charlotte hercegnő keresztelőjén. Az apró, gyémántokkal kirakott fehérarany kiegészítő igazán hozzánőhetett a szívéhez, ahogy ezek a ruhadarabok is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta