OFFLINE

Katalin két gyerek és 6 év távlatából is így néz ki a piros kosztümjében

2017. február 16., csütörtök 11:42

Kisebb örömtáncot járok, hogy ha a két évvel ezelőtt vásárolt kedvenc gatyám még rám jön, nemhogy a hat évvel ezelőtti. Katalin hercegné bezzeg ezt könnyedén teljesíti: mint a Daily Mail kiszúrta, az ő testén semmi nyomot nem hagyott az elmúlt 6 év és a két terhesség, sőt, még vékonyabbnak is tűnik.

Az élénkpiros ruhával Katalin először 2011-ben, két hónappal az esküvőjük előtt debütált: 29 éves volt, és két gyerek mínuszban. Persze az is sokkoló tény, hogy majdnem egy évtized után is passzol rá a kosztüm, de hogy a friss fotókon még vékonyabbnak is tűnik a hercegné, az az igazán elképesztő. Katalinnak nem ez az egyetlen olyan ruhája, ami több év távlatából is tökéletesen illik rá: 5 év különbséggel vette fel ugyanazt a Jenny Packham flitteres estélyi ruhát is. Erre mondják azt, hogy ami egyszer bevált, azt nyomatni kell?

Ha jobban megnézzük a képeket, akkor nem csak a ruha lehet ismerős: Katalin azt a fülbevalót viselte, amit Charlotte hercegnő keresztelőjén. Az apró, gyémántokkal kirakott fehérarany kiegészítő igazán hozzánőhetett a szívéhez, ahogy ezek a ruhadarabok is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Nincs tartozásod? Akkor kikapcsoljuk az áramot!

Azt hazudták, az órát jöttek ellenőrizni, aztán lekapcsolták az áramot, holott tartozás sem volt. Közben kicsit fenyegetőztek, és okoztak némi kárt. Szolgáltatás állami módra

KÖNYVTACSKÓ A svédek már nem csak krimiben brillíroznak

A skandináv krimi mára fogalom, de nem csak ezt tudják az északi írók. Itt az új műfaj, amin hangosan röhögsz, és közben néha megszédülsz a mélységektől. Ráadásul filmen is szuperül működik. Ajánló

TÖRI MÁSKÉPP Tabán: a legendás, elveszett városrész

A nyár akkor kezdődött Pesten, amikor először vette rá magát a pesti polgár arra, hogy megmássza a Tabán girbe-gurba utcácskáit, és betérjen egy kockás abroszos kiskocsmába egy jó rántott húsra. Majd amikor már jót mulatott, egy kézilámpást hordozó éjjeliőr kísérete mellett ledülöngélhetett a macskaköves utcákon, és hazatérhetett Pestre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta