OFFLINE

Heti kedvenc: újra menő a csíkos ing

2017. február 15., szerda 15:20

Legalábbis erre következtettünk abból, hogy minden üzlet honlapját elárasztották a csíkos ingek, illetve blúzok, és végre a színek között is lehet válogatni. A hajtás után mutatunk négy összeállítást, amiből ihletet meríthet. 

A patchwork és a hímzett farmernadrágok mellett most divatba jöttek az aszimmetrikus szárú darabok is, és ha még szerencséje van, leárazva elcsíphet egyet, ugyanez igaz a bársony bomberdzsekikre is. Ezek szavatossága talán hamarabb lejár, mint a csíkos ingé, pedig jól variálható ruhadarabok. 

Igen, a fodros blúzok egy ideje már visszatértek, de ha végignézünk a márkák kínálatán, ez a trend csak most pörög fel igazán. Persze a fodrokkal érdemes vigyázni, főleg, ha valakinek széles válla van vagy mellben erősebb. 

Szereti a fehér galléros, mintás ingeket? Hát persze, hogy ilyet is kapni, és ha kicsit szakítana az irodista stílussal, akkor vegyen fel hozzá egy A-vonalú szoknyát bőrdzsekivel és mondjuk egy hímzett bokacsizmával. 

És igen, vannak hímzett és állat- vagy virágmintával megbolondított csíkos blúzok is azoknak, akik szeretik a kicsit különlegesebb ruhadarabokat. Mivel ezek önmagukban is öltöztetnek, nem baj, ha az összeállításának többi darabja nem annyira különleges vagy feltűnő.  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta