OFFLINE

Heti kedvenc: újra menő a csíkos ing

2017. február 15., szerda 15:20

Legalábbis erre következtettünk abból, hogy minden üzlet honlapját elárasztották a csíkos ingek, illetve blúzok, és végre a színek között is lehet válogatni. A hajtás után mutatunk négy összeállítást, amiből ihletet meríthet. 

A patchwork és a hímzett farmernadrágok mellett most divatba jöttek az aszimmetrikus szárú darabok is, és ha még szerencséje van, leárazva elcsíphet egyet, ugyanez igaz a bársony bomberdzsekikre is. Ezek szavatossága talán hamarabb lejár, mint a csíkos ingé, pedig jól variálható ruhadarabok. 

Igen, a fodros blúzok egy ideje már visszatértek, de ha végignézünk a márkák kínálatán, ez a trend csak most pörög fel igazán. Persze a fodrokkal érdemes vigyázni, főleg, ha valakinek széles válla van vagy mellben erősebb. 

Szereti a fehér galléros, mintás ingeket? Hát persze, hogy ilyet is kapni, és ha kicsit szakítana az irodista stílussal, akkor vegyen fel hozzá egy A-vonalú szoknyát bőrdzsekivel és mondjuk egy hímzett bokacsizmával. 

És igen, vannak hímzett és állat- vagy virágmintával megbolondított csíkos blúzok is azoknak, akik szeretik a kicsit különlegesebb ruhadarabokat. Mivel ezek önmagukban is öltöztetnek, nem baj, ha az összeállításának többi darabja nem annyira különleges vagy feltűnő.  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta