OFFLINE

Heti kedvenc: újra menő a csíkos ing

2017. február 15., szerda 15:20

Legalábbis erre következtettünk abból, hogy minden üzlet honlapját elárasztották a csíkos ingek, illetve blúzok, és végre a színek között is lehet válogatni. A hajtás után mutatunk négy összeállítást, amiből ihletet meríthet. 

A patchwork és a hímzett farmernadrágok mellett most divatba jöttek az aszimmetrikus szárú darabok is, és ha még szerencséje van, leárazva elcsíphet egyet, ugyanez igaz a bársony bomberdzsekikre is. Ezek szavatossága talán hamarabb lejár, mint a csíkos ingé, pedig jól variálható ruhadarabok. 

Igen, a fodros blúzok egy ideje már visszatértek, de ha végignézünk a márkák kínálatán, ez a trend csak most pörög fel igazán. Persze a fodrokkal érdemes vigyázni, főleg, ha valakinek széles válla van vagy mellben erősebb. 

Szereti a fehér galléros, mintás ingeket? Hát persze, hogy ilyet is kapni, és ha kicsit szakítana az irodista stílussal, akkor vegyen fel hozzá egy A-vonalú szoknyát bőrdzsekivel és mondjuk egy hímzett bokacsizmával. 

És igen, vannak hímzett és állat- vagy virágmintával megbolondított csíkos blúzok is azoknak, akik szeretik a kicsit különlegesebb ruhadarabokat. Mivel ezek önmagukban is öltöztetnek, nem baj, ha az összeállításának többi darabja nem annyira különleges vagy feltűnő.  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Nincs tartozásod? Akkor kikapcsoljuk az áramot!

Azt hazudták, az órát jöttek ellenőrizni, aztán lekapcsolták az áramot, holott tartozás sem volt. Közben kicsit fenyegetőztek, és okoztak némi kárt. Szolgáltatás állami módra

KÖNYVTACSKÓ A svédek már nem csak krimiben brillíroznak

A skandináv krimi mára fogalom, de nem csak ezt tudják az északi írók. Itt az új műfaj, amin hangosan röhögsz, és közben néha megszédülsz a mélységektől. Ráadásul filmen is szuperül működik. Ajánló

TÖRI MÁSKÉPP Tabán: a legendás, elveszett városrész

A nyár akkor kezdődött Pesten, amikor először vette rá magát a pesti polgár arra, hogy megmássza a Tabán girbe-gurba utcácskáit, és betérjen egy kockás abroszos kiskocsmába egy jó rántott húsra. Majd amikor már jót mulatott, egy kézilámpást hordozó éjjeliőr kísérete mellett ledülöngélhetett a macskaköves utcákon, és hazatérhetett Pestre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta