OFFLINE

Story-gála trend: pucérruha, fejdísz és élő növény az estélyin

2017. február 12., vasárnap 17:12

Szombat este tartották meg a Corinthia Grand Hotelben egyik kedvenc hazai celebeseményünket, a Story-gálát. Az immár 18. alkalommal megrendezett díjátadón megjelent egy rakás hazai híresség, akik komolyan vették a dress code-ot: mi a legjobban öltözött celeb- és színésznőkre vadásztunk és egy csomó olyn estélyit láttunk, ami megérdemli, hogy megemlékezzünk róla.

A gála divatja alapján menőnek számít mostanság Merő Péter, akit mi eddig a Miss Universe Hungary 3D-s kalocsai-giccs nemzeti ruhájával kapcsolatban emlegettünk. A pucérruha-láz is elérte az országot és míg az amerikai gálákon csak a legnagyobb divatházak neveit lehet hallani, itt több híresség saját tervezésű ruhában jelent meg.

Szerintünk az egyik legfantáziadúsabb és egyben legmerészebb estélyit Medveczky Ilona viselte: elmondása szerint a csillogó köves ruhát ő tervezte 45 évvel ezelőtt (!!!), 35 kiló a súlya és 2000 méternyi Swarovski-kristály alkotja. A döbbenetes súlyú estélyit ráadásul Medveczky egy olyan áttetsző tűsarkúval viselte, ami egyrészt épp most jön divatba az Instagramon másrészt én egy lépést sem tudnék benne tenni.

Szintén nagyon fantáziadús volt Sallai Nóra Szilas Rita által tervezett ruhája (a színésznőt rendszeresen öltözteti a tervező), melyről élő növények lógtak, amiket Sallai tovább fog nevelgetni a gála után is. Szerettük még Aleska (Sáfrány Emese) görög istennős fejdíszét és Lakatos Márk oroszlánfejes brossa mellett sem tudtunk elmenni szó nélkül. 

Horányi Juli, Madár Vera és Horváth Éva pirosra voksoltak, de sokan követték a trendet és fémesen csillogó anyagokba öltöztek. A galériában megnézheti, ki hogyan csípte ki magát a jeles alkalomra, utána pedig szavazzon: önnek ki a kedvence a magyar vörösszőnyegről?

Ki volt a legjobban öltözött a Story-gálán?

 • 324
  Medveczky Ilona 35 kilós ruhában
 • 781
  Aleska görög istennőként
 • 259
  Horváth Éva pirosban
 • 295
  Sarka Kata strasszokban
 • 598
  Németh Anna Nárayban
 • 82
  Horányi Juli saját tervezésű ruhában
 • 652
  Náday Anikó
 • 125
  Peller Mariann
 • 186
  Fodor Zsóka
 • 303
  Sallai Nóra élő növényzetben
 • 728
  Kulcsár Edina szaténlevelekben
 • 116
  Madár Vera
 • 260
  Péterffy Lili pucérruhában

Ők kaptak Story Ötcsillag- és Érték-díjakat

A Story-olvasók, valamint egy kuratórium döntötte el, kik kapjanak díjat 2017-ben. A zsűri tagjai: Pataki Ági fotómodell-filmproducer, Miklósa Erika operaénekesnő, Kovács Ági olimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszó, Cserhalmi György, a Nemzet Színésze, és a Rózsa György televíziós személyiség voltak.

A televíziós személyiségnek járó Érték-díjat Nagy György kapta, a kitüntetéssel több évtizedes pályafutását honorálták. Pély Barna a zenész kategória győztese lett, az év legemlékezetesebb filmjéért járó elismerést pedig az Ernellák Farkaséknál alkotói, Hajdu Szabolcs és családja vehették át. Tóth Ildikót mint kimagasló színművészt díjazta a zsűri, sikeres sportolók közül pedig idén a Kozák Danuta-Szabó Gabriella olimpiai bajnok kajakpárosnak jutott az elismerés. Majka az év műsorvezetője cím győztese lett, a TV2-n futó Sztárban Sztár család pedig az év produkciója. Színésznőként a Barátok közt sztárja, Gubík Ági nyert, az év Leg-legje pedig az RTL Klub heti „dramedy” sorozata, a Válótársak lett. A Story kedvence díjat Liptai Claudia kapta és rendhagyó módon az Év Különdíját is átnyújtották Demjén Ferenc énekes-dalszerzőnek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta