OFFLINE

800 ezres kabát a celebnők új kedvence

2017. február 10., péntek 17:04

Nemcsak a combcsizma menő a színésznők, modellek és celebek körében, hanem az Acne Studios ‘Velocite' fantázianéven futó, puha gyapjúval bélelt bőrkabátja is, ami a kivitelezéstől függően 2800 – 3000 dollárba (kb.803-860 ezer forint) kerül a luxusboltokban.

A klasszikus motorosdzseki téliesített változata leggyakrabban bordó, sötétkék, fekete, bézs és arany változatokban bukkan fel az olyan hírességeken, mint Kendall Jenner, Rihanna, Heidi Klum, Dakota Johnson vagy Keira Knightley, akik pillanatok alatt a szezon egyik legkelendőbb termékévé tették a formát, így semmi meglepő nincs abban, hogy a Zarában is találni hasonlót 29.995 forintért, de a Yahoo Style szerint az Asos oldalán is vannak profi koppintások a témában.

Idén egyébként az arany változat a legfelkapottabb, tele van az Instagram az ilyen kabátokban pózolgató önjelölt Insta-celebekkel. A trend feltételezhetően Kendall Jennertől jön, aki kolleganőihez hasonlóan farmerrel kombinálta a szezon slágerét.

Naná, hogy a smink- és bugyibirodalmat építő Kylie Jenner is beszerzett egy luxuskabátot és tükörszelfizett is benne egyet.

Una foto publicada por Kylie (@kyliejenner) el

A 24 éves amerikai szépségkirálynő, Olivia Culpo is pózolt már a stockholmi márka túlárazott kabátjában.

See you in Paris :))))) #PFW @fwrd #lookfwrd #OCstreetstyle #OCtravel

Una foto publicada por Olivia Culpo (@oliviaculpo) el

Hasonló kabát volt egyébként Sylvester Stallonén is a Rocky című bokszolós filmben.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta