Menő vagy ciki a Zara csöcstáskája?

Naivak voltunk, mikor azt képzeltük, hogy a celebnők által annyira felkapott fűző-trend már nem gyűrűzhet be máshova. A Zara szerencsére szemfüles volt és felfedezte, hogy a choker, a minihátizsák, a velúr melegítő, a kombinéruha és a logós pólók mellett trendinek számított fűzős melltartó formájú táskával lófrálni a 90-es évek végén és a 2000-es évek legelején. De az is elképzelhető, hogy az Inditex márka szokásához híven szétnézett a piacon és lekoppintotta Jean Paul Gaultier fűző formájú luxustáskáját.

Vajon mire gondolt a Zara?
Vajon mire gondolt a Zara?zara.com

Semmi értelmét nem látjuk, hogy miért kellene egy táskának fűzőformájúnak lennie, de mindenesetre a Zara jó ötletnek tartotta és szarvasbőrből 14.995 forintért piacra is dobta – olvasható a Cosmopolitan.com oldalán, ahol felhívják a figyelmet arra, hogy az Ebay-en vannak 90-es évekből megmaradt ereklyék is. Az online piacon például 4.99 fontot (kb.1800 forint) kérnek egy fűzős vintage Kookai táskáért.

Ilyen táskákkal égettük magunkat kb. 20 évvel ezelőtt.
Ilyen táskákkal égettük magunkat kb. 20 évvel ezelőtt.ebay.com

A jelenségen felbuzdulva ránéztünk az Instagramra, mivel kíváncsiak voltunk, hogy ott is felkapta-e már a fejét az őrület. Itt bukkantunk rá a Gaultier-féle fűzős hátizsákra. Bár ez a tervezőtől egyáltalán nem szokatlan, mivel a forma az egyik védjegye, még parfümöt is árul hasonló formában.

My New obsession @jeanpaulgaultierofficial#corsetbag#vintage#likeforlike#blondambition***

Una foto publicada por Masha (@mashabrigattimilano) el

Van, aki a kacér pin-up stílusnak tudja be a szokatlan formát.

Forgot I owned this ** #corset #corsetbag #corsetpurse #handbag #purse #redcorset #pinupstyle #pinuppurses #deadpool

Una foto publicada por Kathleen White (@kathleenredrum) el

A táska #corsetbag vagy #boobbag néven fut a képfeltöltő oldalon, utóbbinál olyan zavarbaejtő táskákat is feldobott, mint ez vagy például ez. Ön mint gondol a kiegészítőről, menőnek vagy cikinek találja? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1502) (1912) Ciki!
Mustra