OFFLINE

Heti kedvenc: vásároljon 2000 forint alatt

2017. február 1., szerda 11:29

A végéhez közelednek a leárazások, és ennek apropóján ismét összeszedtünk négy olyan ruhadarabot, illetve kiegészítőt, amit már 2000 forint alatt is beszerezhet. 

Fodrok egy ideig még divatban maradnak, szóval megéri azt az 1500 forintot kifizetni egy ilyen miniszoknyáért. Ennél talán már csak a csíkos felső jobb befektetés, és ha még szeretné meglovagolni a bársony visszatérését, leárazva kaphat dzsekit és bokacsizmát is. 

A tüllszoknyák néhány hónapja minden üzletet elárasztottak, és persze a leárazásokra is maradt belőlük, 1295 forint pedig tényleg nem sok egy ilyen darabért, még akkor sem, ha csak pár hetente veszi fel, és nem, nem kell balerinának öltöznie. 

Ha a ruhatára teljes, akkor inkább az akciós kiegészítők között nézzen szét. Mit szólna egy derékövhöz, amit a ruhák mellett hosszított blúzokhoz vagy akár szövetkabátokhoz is felvehet, ha hangsúlyozni szeretné az alakját.

Az etnós minták örökre divatban maradnak, csak mindig más hangsúllyal vannak jelen. Egy vidám, mintás sál meg egyébként is mindig jól jön, egy egyszerű lezser és elegánsabb szettet is fel tudnak dobni. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta