OFFLINE

Íme a férfi, aki összeöltözik a kutyájával

2017. január 29., vasárnap 10:08

Míg Sam Barsky furcsa kötött pulóvereivel hívja fel magára a figyelmet az Instagramon, addig a Brooklynban élő művész, Topher Brophy a kutyájával öltözik össze, a közös képeket pedig előszeretettel posztolja @topherbrophy néven futó Instagram-oldalára, amit már több mint 98 ezren követnek világszerte.

“Ez a fickó úgy néz ki, mint a kutyája! Kiabáltak utánunk a gyerekek a brooklyni Prospect Parkban” – mondta az "állatbarát" művész, aki valóban mutat némi hasonlóságot kutyájával, akit kölyök korában, két évvel ezelőtt fogadott örökbe.

Az efféle beszólásokat az emberek nagy része sértésnek venné, de Topher örült a reakcióknak. “Azt hitték, hogy megsértődöm rajta (azon,hogy úgy festek, mint Rosenberg), de számomra ez volt a legnagyobb bók, hiszen ő egy gyönyörű teremtés” – állítja Brophy, akinek tényleg olyan a frizurája és a szeme, mint kutyájának.

“Rájöttünk, hogy az embereket feldobja, ha egyformán vagyunk felöltözve. Az állatok nem az alapján ítélnek meg minket, hogy mennyi pénzünk van, kire szavazunk, vagy milyen a bőrünk színe, hanem az alapján, ahogy bánunk velük. Ez olyasmi, amiből az emberek is sokat tanulhatnának” – filozofált Brophy, aki egy ponton leszerződtette az Instagramon @TheDogStyler néven ismert profi kutyafotóst, Chantal Adairt, akinek oldalából kiderül, hogy mekkora igény van az efféle, zavarbaejtő kutyafotókra.

Bár vannak kétségeink, de a művész szerint Rosenberg szereti azokat a ruhákat, amiket Chantal Adair választ neki a fotózásokra. “Ha látnám rajta, hogy nem élvezi, abban a pillanatban felhagynék vele” – mondja a Cosmopolitan.com-nak.

A szokatlan páros nem csak külsőleg, de belsőleg is hasonlít egymásra. Legalábbis Brophy szerint, aki azt állítja, hogy sok ponton a személyiségük is azonos. “Mindketten nagyon befordulósak és olykor félénkek vagyunk, de ugyanakkor társaságkedvelők is. Ha nem kapunk enni, akkor mindketten szőrszálhasgatóak és házsártosak vagyunk” – állítja a különc kutyatulajdonos.

Túl sok jó kép van az Instagramon a furcsa párosról, mi ezzel a remekművel búcsúzunk, ön pedig ide kattintva követheti be az elvarázsolt New York-i művészt és lelkitársát!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta