OFFLINE

Megvolt a Miss Universe nemzeti ruhás köre

2017. január 27., péntek 15:31

Január 26-án megtartották a Miss Universe nemzeti ruhás körét, ahol a világ legszebb lányának jelöltek felvonultatták a legextrémebb ruhákat, amit csak országukban el tudtak képzelni a legelborultabb tervezők. Magyarországot Bódizs Veronika képviseli egy Merő Péter ruhában, amiről már cikkeztünk korábban és leginkább a kalocsai giccs meg a csillámpaprika szó jutott eszünkbe róla. Vajna Tímea szerint viszont ezzel már a legjobbak közé került a magyar versenyző: mondjuk erős a felhozatal, van Főnix-madárnak, Petronas-toronynak és szörfösnek öltözött lány is – utóbbi kicipelt magával a színpadra egy szörfvitorlát.

Szerettük még a németek teljesen elborult, kastély alakú fejdíszét és az összes madárnak öltözött szépségkirálynőt. Amerika és Anglia teljesen ugyanúgy gondolkodott (a galériában meggyőződhet erről), de a magyar ruhához is láttunk hasonlót, ugyanis több nemzet is piros színekben gondolkozott, így aztán akár fel is tehetjük itt most a kérdést: ön szerint kinek álltak jobban a piros szárnyak? 

Kinek állt jobban a piros jelmez?

 • 730
  Nyilván Miss Hungary-nek!
 • 31
  Miss Uruguay bogaras-virágos szettje igazából jobb.
 • 106
  Nekem Miss France bugyimodelles szerkója jött be igazán.
 • 58
  Á, ennél sokkal jobb a szörfös csaj!
 • 287
  Kiszel Tündére szeretnék szavazni, rá nem lehet?

A Miss Universe nemzetközi döntője január 29-én lesz, egyelőre ez még csak egy elő-mustra volt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta