OFFLINE

Őrület: Kirsten Dunst kétszer vette fel ugyanazt

2017. január 27., péntek 08:31

Nemcsak Keira Knightley szereti egynél többször felvenni ugyanazt a dizájnerruhát, hanem szőke kolleganője, Kirsten Dunst is, aki a párizsi haute couture divathéten megtartott Dior show első sorába ült be abban az elefántcsont színű Christian Lacroix csipkeruhában, amit egyszer viselt már a Vanity Fair Oscar-bulin is 2004-ben.

A 34 éves színésznő ruhaválasztására stylistjai, a szakmában régi motorosnak számító Nina és Clare Hallworth hívták fel a figyelmet az Instagramon. A stylist-páros nemcsak Dunst stílusfejlődésére lehet büszke, nekik köszönheti vörös szőnyeges sikereit többek között Jennifer Aniston és Reese Witherspoon is – írja a Whowhatwear.co.uk.

A 13 évvel ezelőtti vintage ruha azért számít ekkora hírnek a médiában, mivel az A-listás színésznők körében egyáltalán nem megszokott, hogy kétszer viseljék ugyanazt a dizájnerruhát, sőt a legtöbb esetben ezeket csak kölcsönbe kapják a divatházaktól és a rendezvény után vissza kell azt adniuk a tervezőnek.

Persze vannak olyan sztárok, akik megveszik ezeket a ruhakölteményeket és beakasztják a ruhásszekrénybe, de filmpremierre vagy díjátadóra már csak a bátrabbak merészkednek el ugyanabban az estélyiben. Bár ha valamelyik sztár menedzsere rájön, hogy mekkora hírértéke van egy ilyen, számunkra teljesen természetes húzásnak, még az is előfordulhat, hogy több híresség is felveszi majd ugyanazt azt “elnyűtt” ruhát a jövőben.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta