OFFLINE

Bőven lenne mit faragni Trump stílusán

2017. január 27., péntek 11:46

A GQ szerkesztői kicsit elfantáziáltak azon, hogy mi mindent lehetne kezdeni Donald Trump öltözködésével: alábbi videóból remekül látszik, mennyi baj van az amerikai elnök ruházkodásával.

A túl bő nadrág problémáját egy ügyes szabó hamar megoldja, a zakó ujjhosszát szintén nem nagy feladat egy jó szakembernek pont olyan hosszúra szabni, hogy az ingből ne lógjon ki túl sok. A széles nyakkendőnél elegánsabb egy keseny verzió, a GQ a barna színt ajánlja, ha már az öltöny sötétkék. Ezek után már csak egy jó fodrászt kell keresnie az elnöknek meg egy kozmetikust, aki rendbeteszi az arcát: bár esélyes, hogy a túl narancssárga alapszín csak idővel képes eltűnni, ha Trump nem ken magára több önbarnítót. És ha mindez meg is változna, a belső értékekkel még akkor is bőven akadna probléma, a GQ reméli, hogy azok is kapnak egy ráncfelvarrást.

Hogy tetszik a végeredmény?

 • 732
  Mindenhogy szörnyű!
 • 109
  Eredetileg jobb volt.
 • 350
  Tök jó lett a vége!
 • 79
  Mindegy, szerencsére a magyar politikusok jobban öltözködnek!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta